ništa nije slutio

Osjećao je čudno peckanje: Zanijemio od šoka kad je saznao da ima ozbiljnu zaraznu bolest koju mu je prenijela supruga!

Lifestyle15.07.23, 15:24h

Osjećao je čudno peckanje: Zanijemio od šoka kad je saznao da ima ozbiljnu zaraznu bolest koju mu je prenijela supruga!
Ja nju volim i ne mogu da zamislim život bez nje. Međutim, sve se promijenilo kada sam se suočio sa surovom realnošću

 


Postoje brojni razlozi zašto dolazi do prevare u braku, bez obzira ko od supružnika švrlja. Nekad i kratkotrajne afere za koju je nevJerni partner bio siguran da će ostati tajna bivaju otkrivene i to na vrlo neprijatan način.


Upravo to se dogodilo jednom Britancu koji nije ni slutio da njegova supruga ima vanbračnu avanturu sve dok se nije razbolio.


- Imam 46 godina, moja supruga 42, a u braku smo devet godina. Posljednjih nekoliko godina bilo je prilično teško. Često smo se svađali, a nedostatak intimnosti nam je stvarao probleme. Uprkos svim izazovima u našem braku nisam ni sanjao da bi ona mogla da me prevari. Uvijek sam vjerovao da ćemo naći način da se izborimo sa problemima. Ja nju volim i ne mogu da zamislim život bez nje. Međutim, sve se promijenilo kada sam se suočio sa surovom realnošću i saznao da mi je bila nevjerna- ispričao je u intimnoj ispovijesti ovaj čovjek.


Sve je počelo kad je svaki put prilikom mokrenja osjećao neprijatnost misleći da je nešto bezazleno. Međutim, njegovo stanje se iz dana u dan pogoršavalo pa je otišao kod ljekara.


- Osjećao sam čudno peckanje svaki put kad sam išao u toalet i mislio sam da imam urinarnu infekciju. Međutim, nakon pregleda ljekar mi je saopštio da sam zaražen gonorejom. Bio sam potpuno šokiran zato što sam bez obzira na sve probleme bio vjeran svojoj ženi i tad mi je puklo pred očima. Shvatio sam da me je žena prevarila ko zna s kim i prenijela mi ovu zaraznu bolest - rekao je on.


Sa ljekarskim nalazima suočio se sa ženom kod kuće koja je u početku tvrdila da nije imala nikakvu vanbračnu avanturu.


- Pokušala je sve da negira, pa sam tresnuo rezultate od ljekara na sto. Na kraju je sa suzama u očima priznala da je imala kratkotrajnu avanturu i bila je ubijeđena da nikad za to neću saznati. Rekla mi je da je spavala s oženjenim kolegom sa posla, ali me uvjerila da je ta avantura završena i da je prošlost. Međutim, ja je od tada gledam na potpuno drugačiji način. Osjećam se izdano, povrijeđeno, ne mogu da shvatim da me tako izdala... Kako da pređem preko ovoga? - napisao je ovaj čovjek.


Šta je na sve ovo rekla bračna savjetnica čitajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Ilustracija)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!