oporuka rukom pisana

Ko je fatalna Marta Fašina kojoj je Berluskoni ostavio 100 miliona eura, i da li je bilo još iznenađenja?

Nedjeljni magazin07.07.23, 16:27h

Ko je fatalna Marta Fašina kojoj je Berluskoni ostavio 100 miliona eura, i da li je bilo još iznenađenja?
Političar, biznismen i medijski mogul Silvio Berlusconi je rukom napisao svoju oporuku u žutoj bilježnici i potpisao ju 2. listopada prošle godine

 

 

Marta Fascina od jučer je bogatija za 100 milijuna eura koje joj je oporukom ostavio Silvio Berlusconi.


Jučer je otpečaćena oporuka nekadašnjeg talijanskog premijera, a detalji njegove posljednje volje neke su i šokirali. Berlusconi je, naime, osim što je mladu partnericu učinio bogatašicom, 30 milijuna eura ostavio svom savjetniku, bivšem senatoru i prijatelju Marcellu Dell'Utriju, kojeg je gesta, navodno, zatekla i šokirala. 100 milijuna dolara dobio je i Berlusconijev brat Paolo.


Njegovo dvoje najstarije djece, Marina i Pier Silvio dobili su 53% vlasništva u Fininvestu, raspoređeno na dva jednaka dijela. Ostatak će, u jednakim dijelovima, dobiti njegovo troje preostale djece, Barbara, Eleonora i Luigi, prenopsi Index.hr

 

Političar, biznismen i medijski mogul Silvio Berlusconi je rukom napisao svoju oporuku u žutoj bilježnici i potpisao ju 2. listopada prošle godine.


U oporuci je Berlusconi, koji je preminuo od leukemije u 86. godini, napisao: "Raspoložive dionice u jednakim dijelovima ostavljam svojoj djeci Marini i Pieru Silviu. Sve ostalo u jednakim dijelovima ostavljam svojih petero djece Marini, Pieru Silviu, Barbari, Eleonori i Luigiju."


Podsjetimo, iza njega je ostalo petero djece i njegova posljednja životna partnerica, 33-godišnja Marta Fascina koju je prošle godine "simbolično oženio". Na samrti ju je nazvao svojom suprugom. 


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još