VIDEO/ (PRO)SUDITE SAMI

Bosanski Bali: Naše jezero porede sa egzotičnim ostrvom, turiste privlači svojom ljepotom, ali i niskim cijenama

Lifestyle10.06.23, 19:35h

Bosanski Bali: Naše jezero porede sa egzotičnim ostrvom, turiste privlači svojom ljepotom, ali i niskim cijenama
O njemu pišu i regionalni mediji, navodeći da su turisti ovo bh. jezero prepoznali kao mjesto ugodnog boravka, do kog se lako dolazi, a i cijene usluga su više nego pristupačne

 


 


Na TikToku nedavno se pojavio snimak sa poznatog jezera u Bosni i Hercegovini, kojeg autor videa, zbog njegove netaknute prirode i prelijepih predjela, poredi sa egzotičnim Balijem.


U pitanju je Jablaničko jezero, koje posljednjih godina mnogima u BiH, ali i u regonu, dođe kao privlačna zamjena za more.


O njemu pišu i regionalni mediji, navodeći da su turisti ovo bh. jezero prepoznali kao mjesto ugodnog boravka, do kog se lako dolazi, a i cijene usluga su više nego pristupačne.
Mnogima je danas to i te kako važna stavka kod izbora destinacije za odmor.


Na Jablaničkom jezeru najpoznatija je plaža Papratsko, koja pored svoje prirodne ljepote ima i mnoštvo splavova koji se izdaju. Pored nje, ne treba zaobići ni plaže Čivelj i Ostrožac.


Uostalom, pogledajte video pa (pro)sudite sami...
 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još