TOKOM LJETNE SEZONE

Evo kada polijeće prvi avion: Od Podgorice do Sarajeva za 40 minuta, povratna karta manje od 90 eura

Biznis Klub10.06.23, 14:52h

Evo kada polijeće prvi avion: Od Podgorice do Sarajeva za 40 minuta, povratna karta manje od 90 eura
Letovi između dva regionalna glavna grada će se obavljati tokom ljetnje sezone

 

 

 

 

Iako je ExYu Aviation News objavio da će avio-linija Air Montenegra između Podgorice i Sarajeva startovati već 19. juna, na sajtu nacionalne avio-kompanije karte za ovu liniju su dostupne od 3. jula.


Prema rasporedu sa sajta, letovi će se obavljati jednom sedmično, ponedjeljkom. Let iz Podgorice je zakazan za 10:50 sati, a trajaće 40 minuta. Povratak je sedam dana kasnije, u 15:10 sati.


Cijene karte će, kako je uobičajeno, varirati u zavisnosti od datuma, a u momentu ovog teksta, povratna karta sa odlaznim letom 3. jula i povratnim 10. juna košta 89,02 eura.


Avio-vеza između glavnih gradova Crne Gore i Bosne i Hercegovine dogovorena je na sastanku održanom između Eldina Dobardžića, predsjednika Odbora direktora Aerodroma Crne Gore i Alana Bajića, direktora Aerodroma Sarajevo, na marginama Sarajevo Business Foruma, održanim sredinom prošlog mjeseca.


Letovi između dva regionalna glavna grada će se obavljati tokom ljetnje sezone, piše Investitor.me.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!