aktuelni predsjednik

Forto na Kongresu Naše stranke: 'Naš liberalni glas najjači je na prostoru Zapadnog Balkana'

Front10.06.23, 12:57h

Forto na Kongresu Naše stranke: 'Naš liberalni glas najjači je na prostoru Zapadnog Balkana'
U zgradi Parlamenta Bosne i Hercegovine danas je započeo Kongres Naše stranke na kojem će biti izabrani novi predsjednik, potpredsjednici i članovi Glavnog odbora stranke

 

U zgradi Parlamenta Bosne i Hercegovine danas je započeo Kongres Naše stranke na kojem će biti izabrani novi predsjednik, potpredsjednici i članovi Glavnog odbora stranke.

 

Edin Forto, aktuelni predsjednik Naše stranke, nastavljat će sa obavljanjem svoje stranačke funkcije s ozbirom da je on jedini kandidat za predsjednika, prenosi Oslobođenje.


Forto se, nakon intoniranja državne himne, obratio i poručio kako Naša stranka ima najjači liberalni glas na Zapadnom Balkanu.

 

- Sami se ponekad iznenadimo kako to da na Zapadnom Balkanu liberalna vlast nema dovoljno prodora u mraku nacionalizma koji se hrani našim ratnim traumama. Liberalni glas Naše stranke u BiH je najjači liberalni glas na Balkanu, odnosno zemljama bivše Jugoslavije - rekao je Forto.

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još