KRVNA OSVETA?

Je li Izet Grahović nagovijestio da će ubiti Asmira Halilagića, ubicu brata Hasana: 'Dušmanima ću duplo da vratim'

Hronika05.06.23, 11:59h

Je li Izet Grahović nagovijestio da će ubiti Asmira Halilagića, ubicu brata Hasana: 'Dušmanima ću duplo da vratim'
- Ne znam da li ću izdržati svaki dan. Bol je sve veća, volio bih te samo zagrliti da ti kažem "voli te brat". Bez tebe jednostavno ne ide, nemam kud, nemam s kim i nemam gdje - napisao je

 

 

Izet Grahović koji je osumnjičen da je sinoć ubio Asmira Halilagića, nekoliko dana nakon što je njegov brat Hasan ubijen, objavio je znakovitu poruku na Facebooku, prenosi Avaz.

 

Prema svemu sudeći pozadina sinoćnjeg ubistva Asmira Halilagića je krvna osveta, jer Halilagić je robijao zbog ubistva njegovog brata Hasana

 

 

Izetova poruka glasi ovako:

 

- Bruda moj kažu mi da te više nema, da više nećeš doći, da si otišao na bolji svijet, na svijet gdje te ja ne mogu čuti ni vidjeti. Ali ja im ne vjerujem. Ja te vidim svaki dan, svugdje si sa mnom. Jedino što te ne čujem, ne znam je li ne možeš sa mnom pričati, ali boli me.

 

Ne znam da li ću izdržati svaki dan. Bol je sve veća, volio bih te samo zagrliti da ti kažem "voli te brat". Bez tebe jednostavno ne ide, nemam kud, nemam s kim i nemam gdje.

 

 

Ako ništa, Allahom se velikim kunem, dušmanima ću duplo da vratim. Neka ti dragi Allah podari lijepi dženet, brate moj. Voli te brat - napisao je 25. marta 2021. godine skoro tri mjeseca od ubistva brata Hasana. 

 

(DEPO PORTAL/af)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 29

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još