FUDBALER ZAVRŠIO KARIJERU

Đoković imao posebnu poruku za Zlatana kad je čuo da se penzioniše

Sport05.06.23, 09:29h

Đoković imao posebnu poruku za Zlatana kad je čuo da se penzioniše
Ibrahimović ima 41 godinu i već neko vrijeme ozbiljno kuburi s povredama, zbog kojih je propustio dobar dio ove sezone u kojoj je odigrao samo četiri utakmice

 

Novak Đoković reagovao je kada je saznao da se Zlatan Ibrahimović oprašta od fudbala.

 

Ibrahimović je završio dugu i uspješnu karijeru u Milanu i zaplakao je na oproštaju. Đoković je njegov odlazak u penziju ispratio iz Pariza gdje je u nedjelju u tri seta savladao Juan Pabla Varillasa i prošao je u četvrtfinale Roland Garrosa.

 

- Najjači si, brate Ibra - napisao je Đoković slavnom švedskom fudbaleru koji je tokom godina osvojio gotovo sve u fudbalu.

 

Ibrahimović ima 41 godinu i već neko vrijeme ozbiljno kuburi s povredama, zbog kojih je propustio dobar dio ove sezone u kojoj je odigrao samo četiri utakmice.

 

ibrahimovic

 

Trenirao je i pokušavao da se vrati i jednostavno nije išlo kako je planirano. Ibrahimović je igrao za Malmo, Balkan Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, Paris Saint Germain, Manchester United, Los Angeles Galaxy i ponovo Milan.

 

Upravo za “Rossonere“ navija i Đoković, što je otkrio davnih dana, a sa Ibrom već dugo gaji dobre odnose. Tako su pretprošle godine u Torinu zajedno pjevali ibrin omiljeni hit “Jutro je“ od Nade Topčagić, Zlatan je Novaka gledao lani na Roland Garrosu, a ove godine su se sreli na polufinalu Lige šampiona između Intera i Milana.

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!