FOTO/ NIJE KAO NA INSTAGRAMU

Za nju kažu da ima najsavršenije tijelo na svijetu, a ovako izgleda u bikiniju bez fotošopa, kada je 'uhvate' paparazzi

Showbizz02.06.23, 18:06h

Za nju kažu da ima najsavršenije tijelo na svijetu, a ovako izgleda u bikiniju bez fotošopa, kada je 'uhvate' paparazzi
Važno je voljeti sebe! Nisam mršava i ne izgladnjujem se. Moj režim glasi: što više hodanja, redoviti posjeti saunama za rješavanje toksina iz organizma, puno vode i što je najvažnije, puno seksa za kondiciju - rekla je u jednom intervjuu

 


Prema najnovijem istraživanju provedenom u Teksasu, britanska manekenka Kelly Brook proglašena je ženom s najidealnijim tijelom i savršenim proporcijama. Istraživanje je otkrilo da savršeno tijelo ima indeks tjelesne mase od 18,85, a omjer prsa - struk - bokovi idealne žene je 99-63-91 centimetara, što znači da se manekenka savršeno uklapa u ove proporcije.


Manekenka, koju je na početku karijere proslavio njezin bujni dekolte, bila je i televizijska voditeljica, a sada vodi radijsku emisiju. Ipak, najpoznatija je upravo po tituli žene s najsavršenijim tijelom na svijetu, koje je nešto punašnije, no idealne je veličine i oblika.


Zanimljivo je da se ljepotica nikada nije podvrgavala estetskim korekcijama, već sve duguje svom prirodnom izgledu, a kako njezino tijelo izgleda u stvarnosti, bez imalo uljepšavanja, najbolje pokazuju ove fotografije paparazza, a možete ih pogledati ovdje.


Oni su je u nekoliko navrata 'uhvatili' kako uživa i ponosno pokazuje svoje obline, no i njoj je trebalo vremena da se počne osjećati ugodno u svojoj koži.


Manekenka se tijekom godina suočila i s brojnim nemilosrdnim komentarima upućenima njezinom izgledu i oblinama, a jednom je prilikom priznala da se tek sada, u dobi od 43 godine, osjeća u potpunosti samopouzdano. Iako je tijekom godina nabacila i još koji kilogram, to joj sada nimalo ne smeta, piše Story.hr.


- Važno je voljeti sebe! Nisam mršava i ne izgladnjujem se. Moj režim glasi: što više hodanja, redoviti posjeti saunama za rješavanje toksina iz organizma, puno vode i što je najvažnije, puno seksa za kondiciju - rekla je još 2012. u jednom intervjuu.


Vlasnica najsavršenijeg tijela na planeti od srpnja 2022. godine u sretnom je braku s talijanskim modelom i glumcem Jeremyjem Parisijem, koji je od nje mlađi pet godina, a poznata je i po tome što je bila u vezi s brojnim holivudskim facama, među kojima se najviše ističu glumac Jason Statham i zvijezda 'Titanica' Billy Zane.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!