DALMATINAC ODUŠEVIO PONUDOM

Oglas za apartmane u Hrvatskoj postao hit na mrežama: 'More se ne vidi od stričevih borova'

Zabava30.05.23, 19:29h

Oglas za apartmane u Hrvatskoj postao hit na mrežama: 'More se ne vidi od stričevih borova'
"Prva liga", "Rezervisala bih samo zbog oglasa", "Definitivno najbolji oglas", "Legenda", "Jedan koji nije pohlepan", "Čovjek od marketinga", "Objava vam je genijalna", "Od srca vam želim sve popunjene termine", "Ako je ovo sve istina kako ste napisali , onda kapa do poda", bili su samo neki od komentara

 

Sezona ljetovanja samo što nije počela, a jedan Dalmatinac odlučio je na šaljiv način napisati oglas kako bi privukao ljude da ljetuju u njegovim apartmanima.

 

Naime, u Facebook grupi "Apartmani Hrvatska" jedan čovjek je objavio oglas svojih apartmana u mjestu Seline u blizini Zadra, a sezona je otvorena od 1. juna do 20. septembra.

 

On je naveo da ove godine apartmane iznajmljuje samo domaćim ljudima, gdje ima tri slobodna apartmana. Istakao je da su sve cijene "napumpane". Od zakuske nudi pršut, a kao piće dobrodošlice nudi pivo. Što se tiče pogleda, more se ne vidi, jer njegov stric nije htio posjeći borove.

 

 

U svom oglasu navodi da apartmani imaju klimu, Internet, gradele, mašinu za veš, televizije različitih veličina, toster, kuhala i druge pi*de materine. Apartman je udaljen do centra 150 metara, a do plaže ima 350 metara. Tu navodi daljinu plaže na kojoj možeš leći kao čovjek .

 

"Prva liga", "Rezervisala bih samo zbog oglasa", "Definitivno najbolji oglas", "Legenda", "Jedan koji nije pohlepan", "Čovjek od marketinga", "Objava vam je genijalna", "Od srca vam želim sve popunjene termine", "Ako je ovo sve istina kako ste napisali , onda kapa do poda", bili su samo neki od komentara.

 

(DEPO PPRTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!