TRI PROSTRIJELNE RANE GLAVE

Srbin upucan u Kolumbiji: Beživotno tijelo pronađeno na cesti izvan grada, na ruci imao narukvicu hotela

Hronika30.05.23, 08:49h

Srbin upucan u Kolumbiji: Beživotno tijelo pronađeno na cesti izvan grada, na ruci imao narukvicu hotela
Svjedoci su rekli policiji da su prethodno čuli pucnje te vidjeli automobil kako se udaljava u pravcu Santa Marte, ali nisu prepoznali marku automobila niti detalje jer je bilo mračno. Jedan je svjedok rekao policiji da je muškarac upucan u automobilu, a zatim izbačen na cestu, pišu mediji

 

 


Srpski državljanin Slobodan Marjanović (45) ubijen je hicima iz vatrenog oružja pored primorskog grada Santa Marte na sjeveru Kolumbije, izvijestili su mediji iz te južnoameričke zemlje pozivajući se na neimenovane izvore iz lokalne policije.
 

Beživotno tijelo pronašli su lokalni stanovnici u nedjelju u noći oko 00.05 sati po lokalnom vremenu, na cesti ruralnog području izvan grada, prenose Hina.


Svjedoci su rekli policiji da su prethodno čuli pucnje te vidjeli automobil kako se udaljava u pravcu Santa Marte, ali nisu prepoznali marku automobila niti detalje jer je bilo mračno.


Jedan je svjedok rekao policiji da je muškarac upucan u automobilu, a zatim izbačen na cestu, pišu mediji.


Na žrtvi su otkrivene tri prostrijelne rane glave. Tijelo je zatim prevezeno u gradsku mrtvačnicu na autopsiju gdje bi trebalo biti u potpunosti identificirano i gdje se očekuje dolazak neke bliske osobe.


Lokalna policija, koja još uvijek ne zna motiv ubojstva, provodi istragu.


Santa Marta je turistički grad na obali Karipskog mora s gotovo 500.000 stanovnika.


Ubijeni muškarac imao je na ruci narukvicu hotela u kojem je možda bio smješten, a koji se nalazi u predjelu grada imena El Rodadero.

 

(FENA/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!