VIDEO/ ZAOKRET U ŽIVOTU POPULARNOG GLUMCA

Enis Bešlagić nakon sedan godina 'boravka na crnoj listi', ide da živi u Bingu: 'Napravili su mi kuću, imam i baštu'

Nedjeljni magazin29.05.23, 20:46h

Enis Bešlagić nakon sedan godina 'boravka na crnoj listi', ide da živi u Bingu: 'Napravili su mi kuću, imam i baštu'
Bešlagić je otkrio kako od 4. juna ide živjeti u Bingu, u sarajevskoj opštini Novi Grad. Pojasnio je o čemu se radi...

 

 

 

 

Glumac Enis Bešlagić kazao je za N1 kako je nakon "sedam godina zabrane rada i snimanja" dobio novi angažman u Bosni i Hercegovini. Tačnije, on je uspostavio saradnju sa najvećim domaćim trgovačkim lancem Bingom.


Bešlagić je otkrio kako od 4. juna ide živjeti u Bingu, u sarajevskoj opštini Novi Grad. O čemu se radi – pojasnio je…


- Uvijek je bila tema gdje živi Enis. Ne znaju ljudi da sam ja bio u zabrani sedam godina, da mi nisu dali da radim i snimam, a zaista sam živio u Sarajevu. Iz Binga su nazvali i pitali da radimo nešto zajedničko, rekao sam da, pa kažu jeste li bili kod nas u Shopping Cetru. Pitali su me da li bih živio u njemu, i kažem da bih. U početku sam mislio da je ludost, ali onda sam shvatio da je to genijalno - kazao je popularni glumac.


U razgovoru za N1 Bešlagić je ispričao kako mu izgleda dom u Bingu.


- Napravili su mi kuću gdje je namještaj u Bingo City Centru u Novom Gradu. Imam dnevni boravak i baštu gdje mi dolaze gosti. Osim što sam tamo cijeli dan, družim se sa gostima, kupcima, imat ćemo nagradne igre, muzičke goste… od jutra do sutra, ispratim sve ljude i onda idem spavati. Toliko je to luda ideja, toliko je to izazov. Meni je genijalno da kao javna osoba budem svim na izvolite. Ja i jesam takav. Bit ću sada sedam dana u Bingu i svi mogu doći. Narodski sam čovjek - rekao je Bešlagić.


Dodao je da ga čeka veoma odgovoran posao, da mu radni dan traje od 6 ujutru do 22 sata. Sve što bude radio snimat će se i postavljati na kanale Binga, kako bi zainteresovani mogli to gledati.


“Tih sedam dana ne plaćam kiriju”, kazao je on, te istakako kako mu se ostvario dječački san da u 2 ujutru može šetati sam po shopping centru i radi šta hoće, ali…


- Kažem im ja - sad ste mi dali kada se moram paziti šta jedem. Doduše, i WC mi je daleko - ispričao je kroz smijeh popularni glumac.


Bešlagić je kazao da tokom tih sedam dana ne smije izaći iz Bingo City Centra jer je takav dogovor, a na pitanje kako će mu pasti odvojenost od porodice, odgovorio je kako mu žena i djece svakako idu kupovati u Bingo pa neka “dođu i vide babu”. Kazao je da se već priprema za 4. juni, ustaje u pola 6, te da je svjestan da ga čeka malo sna.


Više detalja pogledajte u videu, a nastavak razgovora čitajte ovdje.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 78

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još