FOTO/ Zabava za pamćenje

Udala se Emina Tufo: Rekla 'da' sarajevskom ugostitelju, a na svadbi joj pjevala i Zorica Brunclik

Showbizz11.05.23, 12:45h

Udala se Emina Tufo: Rekla 'da' sarajevskom ugostitelju, a na svadbi joj pjevala i Zorica Brunclik
Kao gost iznenađenja na vjenčanju nekadašnje “Zvezde Granda” nešto prije ponoći pojavila se Zorica Brunclik

 

 

Pjevačica Emina Tufo juče se udala. Ona se zaklela na vječnu ljubav svom izabraniku Amelu, a svadbeno veselje je u toku u sarajevskom hotelu Hills. Kao što je “Express” već pisao, Emina je do zadnjeg dana krila detalje o svadbi. Nije ništa objavljivala, niti dala naznake da će uskoro stati na ludi kamen.

 

Brat pjevačice joj je poželio sreću riječima: “Sretno ti bilo svilo moja”, a to je ujedno i prva fotografija Emine u vjenčanici. Zajednička fotografija mladenaca još uvijek nije osvanula, ali je objavljena slika mladoženje u društvu prijatelja.

 

Inače, Emina Tufo je sudbonosno “Da” rekla Amelu Dediću, sarajevskom ugostitelju. Emina je očigledno željela da sakrije informaciju o svom velikom danu, no to joj nije pošlo za rukom.

 

Kao gost iznenađenja na vjenčanju nekadašnje “Zvezde Granda” nešto prije ponoći pojavila se Zorica Brunclik. Naravno, stigla je u pratnji svog supruga i muzičke pratnje Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

 

emina-tufo-vjencanje1

 

Kada se Zorica pojavila na ulazu, nastalo je opšte oduševljenje, a još kada je zapjevala tek tada je nastao delirijum. Imala je samo riječi hvale za mladu, te je izrazila svoje zadovoljstvo što se pojavila na njenom vjenčanju.

 

-Emina i ja smo sve vrijeme tokom takmičenja imale finu komunikaciju. Nismo morale čak ni riječi progovoriti, jednostavno imale smo filing jedna prema drugoj. Ma, očima smo pričale. Uvijek mi je bila draga jer je svaku kritiku i pohvalu uvažavala. Vrlo rado sam se odazvala njenom pozivu – rekla je Zorica pa počela nizati svoje bezvremenske hitove “Ne mogu da te ne volim”, “Košava”… da bi potom zaigrala kolo sa zvanicama.

 

Prije Zorice, na slavlje je stigao i Enes Begović koji je goste počastio sa nekoliko svojih hitova. 

 

Više fotografija sa vjenčanja pogledajte OVDJE.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!