popularni dvojac na tvrđani kastel

Morcheeba dolazi u Banjaluku: Slavni britanski bend prvi revijalac ovogodišnjeg Demofesta

Zabava25.04.23, 13:15h

Morcheeba dolazi u Banjaluku: Slavni britanski bend prvi revijalac ovogodišnjeg Demofesta
Ovaj popularni dvojac zasviraće na tvrđavi Kastel tokom prve festivalske večeri i oni su prvo veliko ime ovogodišnjeg Demofesta koje objavljujemo

 

 


Skromni heroji trip hopa i rasplesani genijalci baroknog džez soul popa stižu na Demofest.


Kultni britanski sastav Morcheeba nastupiće u Banjaluci u sklopu revijalnog programa dvanaestog Demofesta, najvećeg festivala demo bendova u regiji, koji se ove godine održava od 20. do 22. jula.


Ovaj popularni dvojac zasviraće na tvrđavi Kastel tokom prve festivalske večeri i oni su prvo veliko ime ovogodišnjeg Demofesta koje objavljujemo. 


Morcheeba je bend koji se proslavio albumima s kraja 90-ih utemeljenim na engleskom trip-hopu. Njihova slava je tokom dvadesetogodišnje karijere stalno rasla, a sama muzika od elektronske faze, popa, alternativnog rocka se mijenjala i razvijala u novi, moderni indie zvuk.
O njihovoj popularnosti najbolje govori podatak da su harizmatična pjevačica Skye Edwards i gitarista Ross Godfrey, u posljednje dvije decenije prodali više od 10 miliona albuma. 


Osim klasičnih hitova "Rome Wasn't Built In A Day", “The Sea” i “Gimme Your Love”, Morcheeba će na ovogodišnjem Demofestu svirati i pjesme sa novog albuma “Blackest Blue”, koji je njihovo 10 studijsko izdanje.


Budite ovog ljeta na Kastelu i uživo provjerite zbog čega muzička magija benda “Morcheeba” traje skoro tri decenije.


Spremite se jer uskoro objavljujemo cijeli lineup!

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!