NAPRAVLJEN VRLO JEDNOSTAVAN TEST

Žene izabrale koja je savršena veličina penisa, ponuđeni uzorak bio je više nego reprezentativan

DEPO PLUS15.04.23, 18:48h

Žene izabrale koja je savršena veličina penisa, ponuđeni uzorak bio je više nego reprezentativan
Još nije poznato kako će se rezultati ovog istraživanja odraziti u praksi, koliko će uravnotežiti ženska očekivanja i smanjiti muške dileme ili frustracije, ali egzaktni podaci uvijek su dobrodošli

 

 


Vremena su otvorena, raspravlja se o mnogim tabuima pa je tako na red došla i idealna veličina penisa. I to prema ženskom izboru.

 


Žene koje su bile ispitanici imale su mogućnost birati između 33 različite veličine penisa i tako odabrati onaj koji je po njima savršene veličine. Na kraju ispitivanja pobjednik je bio penis koji je najviše puta izabran.


Žene su provele dosta vremena birajući između 33 3D penisa čije su veličine varirale od 11 do 25 centimetara. Nakon završetka testa došlo se do zaključka da žene najviše preferiraju penis veličine 16 cm!


Dakle, penis malo iznad prosjeka je savršen za žene, barem tako one kažu. Naravno bilo je izuzetaka, jer su neke od ispitanih rekle da vole velike spolne organe, ali ipak ako se promatra većina, veličina od 16 cm je odgovor.


Na pitanje zašto baš ta veličina, žene su odgovorile:


"Pa mislim da je savršena. Taman". "To je definitivno savršena veličina. Niti je veliko, niti malo. Zlatna sredina". "Probala sam razne veličine i vjerujte mi, ova je najbolja i pruža najbolji seksualni užitak". "Sve preko 16-17 cm može biti jako bolno i neugodno. Meni ta veličina savršeno odgovara".


Žene su također dodale da je to stvar ukusa, i da će se sigurno naći i žene koje preferiraju puno veće veličine, ali sve su se složile da je ta veličina zadovoljavajuća, pa čak i za one koje maštaju o veličini od 20 cm, piše Muški magazin.


Još nije poznato kako će se rezultati ovog istraživanja odraziti u praksi, koliko će uravnotežiti ženska očekivanja i smanjiti muške dileme ili frustracije, ali egzaktni podaci uvijek su dobrodošli.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!