NESREĆA TOKOM NOĆI

Učenik iz Hrvatske poginuo na maturskoj ekskurziji u Češkoj: Svi u šoku, putovanje prekinuto

Hronika01.04.23, 19:02h

Učenik iz Hrvatske poginuo na maturskoj ekskurziji u Češkoj: Svi u šoku, putovanje prekinuto
Na maturalno putovanje se uputilo ukupno 87 učenika iz škole, kao i četiri profesora. S putovanja, na koje su otišli u četvrtak, trebali su se vratiti u nedjelju, ali su zbog nesretnih okolnosti u subotu krenuli prema kućama

 

 

 

Maturant porečke srednje škole poginuo je na maturalnom putovanju, potvrdio je ravnatelj Krešimir Bronić Dnevniku Nove TV. I dalje se čeka službeno izvješće, a maturanti bi se ranije trebali vratiti s putovanja.


Riječ je o učeniku srednje škole "Mate Balote", a nesretan slučaj se dogodio u noći s petka na subotu.


- Maturant naše srednje porečke škole nažalost smrtno je stradao na maturalnom putovanju u Pragu. Nesreća se dogodila noćas između ponoć i jedan sat. Profesori su mi javili što se dogodilo jer im je to i dužnost. Očevid je vođen noćas, međutim zapisnika i rezultata očevida nemam tako da vam nažalost ne mogu ni reći više informacija - rekao je za Dnevnik.hr ravnatelj škole Krešimir Bronić.


Dodao je i da su ostali učenici krenuli prema Hrvatskoj.


- Djeca su već na putu i kućama bi trebala doći večeras.


Detalji još nisu poznati, a ravnatelj je u šoku:

 

- Osjećam se užasno loše. Nisam bio prisutan, odnosno nisam bio na tom putu. Izražavam najdublju sućut roditeljima i cijeloj obitelji u ime cijele škole i svoje ime.


Na maturalno putovanje se uputilo ukupno 87 učenika iz škole, kao i četiri profesora. S putovanja, na koje su otišli u četvrtak, trebali su se vratiti u nedjelju, ali su zbog nesretnih okolnosti u subotu krenuli prema kućama.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!