NAKON NIKŠIĆEVOG KOMENTARA

Adnan Šteta stao uz šefa partije: Naravno da će funkcioneri SDP-a otvoreno govoriti ono što misle, ali i poštovati odluku organa!

Front31.03.23, 20:30h

Adnan Šteta stao uz šefa partije: Naravno da će funkcioneri SDP-a otvoreno govoriti ono što misle, ali i poštovati odluku organa!
Uz prvog čovjeka SDP-a stao je i Adnan Šteta te na svom Facebook profilu citirao Nikšića i poručio: Puna podrška predsjedniku!

 

 

Šef Kantonalnog odbora SDP-a Sarajevo Adnan Šteta podržao je lidera stranke Nermina Nikšića.

 


U posljednje vrijeme pojedini članovi SDP-a javno izlaze i protive se nekim kadrovskim rješenjima, a Nikšić je u svom komentaru poručio da je sve to demokratski i da članovi ove partije imaju pravo na različita mišljenja.


Uz prvog čovjeka SDP-a stao je i Adnan Šteta te na svom Facebook profilu citirao Nikšića i poručio:


- Naravno da će funkcioneri SDP BiH i dalje otvoreno govoriti ono što misle, ali i poštovati odluku organa, čak i ako ona ne odražava njihovo razmišljanje. To je posebno bitno u periodima kada se donose vrlo značajne odluke za sve građane i kada svako od nas treba da razmisli da li to donosi nešto dobro za građane ili pomažu onima koji su građane i doveli u ovako težak položaj. Puna podrška predsjedniku SDP BiH - napisao je Šteta.

 

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još