PALE ZARUKE?

Grašina bivša uživa u ljubavi, zablistao i prsten na Danijelinoj ruci: Uvijek postoji onaj jedan...

Showbizz31.03.23, 13:23h

Grašina bivša uživa u ljubavi, zablistao i prsten na Danijelinoj ruci: Uvijek postoji onaj jedan...
Podsjetimo, Danijela je Plavića upoznala kada je njezina advokatica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta

 

 

 

Danijela Martinović potaknula je šuškanja o zarukama s kriminalističkim inspektorom i glazbenikom Josipom Plavićem, nakon što je u javnosti viđena s bisernim prstenom na ruci.

 

Fotografi su primijetili da Danijela prsten nosi upravo na prstenjaku, a pjevačica je pred novinarima bez zadrške progovorila o svojoj novoj romansi.

 

 

- Postoje institucije i pravila, ali uvijek postoji čovjek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u sasvim drugom smjeru - rekla je.

 

- Stvarno sam sretna, nema se na to što dodati, ni oduzeti - poručila je.

 

- Postoje institucije i pravila, ali uvijek postoji čovjek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u sasvim drugom smjeru", rekla je, kako prenosi Dalmatinski portal. "Stvarno sam sretna, nema se na to što dodati, ni oduzeti - poručila je.

 

Podsjetimo, Danijela je Plavića upoznala kada je njezina advokatica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

 

(DEPO PORTAL/ INDEX/ af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!