Kad se žene 'časte na Twitteru

'Lažljivice pokvarena! Moralna fukaro i spodobo!': Žena osula paljbu po Jadranki Kosor, ali ova joj nije ostala dužna! Pročitajte....

Front28.03.23, 20:03h

'Lažljivice pokvarena! Moralna fukaro i spodobo!': Žena osula paljbu po Jadranki Kosor, ali ova joj nije ostala dužna! Pročitajte....
Nije prošlo dugo, a ispod istog posta javila se i bivša premijerka

 

 

 

Jadranka Kosor oštro se obračunala na Twitteru, u nedjelju, s jednom korisnicom koja ju je optužila da je primjer licemjerstva u hrvatskoj politici.

 

"Jadranka Kosor je primjer licemjera hrvatske politike. U ratu domoljub i nacionalista, koja uzima stan Srba i prepisuje ga na sebe. U miru pacifista te borac za ljudska prava iz udobnosti tuđeg stana... Može li gore?", napisala je stanovita Katica Miličević.

 

Nije prošlo dugo, a ispod istog posta javila se i bivša premijerka.

 

"Lažljivice pokvarena!", napisala joj je Jadranka Kosor.

 

"Moralna fukaro iz smetlišta povijesti", odgovorila joj je Katica.

 

"Vi me ne možete uvrijediti. Dokažite što to lažem. Uzeli ste srpski stan i to nije tajna. Uveli ste porez obiteljima poginulih na mirovinu. Što je od toga laž?", nadalje je pisala Katica.

 

Jadranka Kosor poslije toga je, izgleda, blokirala ženu koja ju je na Twitteru optužila za otimačinu srpskih stanova, a o tome se oglasila i na svom profilu:

 

"Odvratnih nekih spodoba ima na Twitteru. Komentiraju lažima, odurnim lažima, često. Samo block tu pomaže, samo block. A ipak ostane gorčina i pitanje kakvi su to ljudi. A spodobe", zaključila je Kosor.

 

(Jutarnji, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 35

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još