sbb neprijatno iznenađen

Krivić: Mandatar Nikšić ne smije za ministre prihvatiti izborne kradljivce, a to je Kljako!

Front28.03.23, 16:14h

Krivić: Mandatar Nikšić ne smije za ministre prihvatiti izborne kradljivce, a to je Kljako!
Eventualnim izborom Kljake za ministra, buduća Vlada FBiH bi unaprijed bila nepopravljivo kompromitirana - navodi Anis Krivić

 

 

 

Nakon što su u javnosti objavljena imena više kandidata za ministre u budućoj Vladi FBiH, SBB je neprijatno iznenađena da se na spisku nalazi Anel Kljako. 


Podsjećamo javnost da se radi o osobi koja je zbog izborne krađe isključena iz Saveza za bolju budućnost BiH. Tu neospornu krađu glasova, koju je počinio  Kljako, prethodno je utvrdila Centralna izborna komisija BiH. 


Nova vlast okupljena oko SDP-a, kao jedno od svojih strateških opredjeljenja, obećala je građanima borbu protiv korupcije i izbornih prevara. Eventualnim izborom Kljake za ministra, buduća Vlada FBiH  bi unaprijed bila nepopravljivo kompromitirana - navodi Anis Krivić, Član Kolegija Predsjednika Saveza za bolju budućnost BiH.

 

(DEPO PORTAL/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 34

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još