PODVALE U TRGOVINAMA

Horor u frižideru: Kupila na akciji maslac hrvatskog proizvođača i šokirala se kada ga je otvorila!

Biznis Klub25.03.23, 18:59h

Horor u frižideru: Kupila na akciji maslac hrvatskog proizvođača i šokirala se kada ga je otvorila!
Provjerila je datum i vidjela da rok upotrebe još nije istekao... Ali kada ga je otpakirala, život joj se zgadio!

 

 


U navali poskupljenja kupci posežu za proizvodima na akciji, prisiljeni više gledati cijene nego kvalitetu proizvoda. I inspekcije kao da su fokusirane više na cijene nego na kvalitetu. U svemu tome dogode se kojekakvi, pa i teži propusti.


Ova priča dolazi iz Splita, iako se slične stvari znaju desiti i u bh. trgovinama...


Jedna gospođa je prije nekoliko dana na sniženju kupila maslac jednoga hrvatskog proizvođača. Provjerila je datum i vidjela da rok upotrebe još nije istekao, piše Slobodna Dalmacija.


- Nikada u životu mi se nije dogodilo nešto slično, a živim već poprilično dugo. Maslac sam bacila, jer se nisam mogla sjetiti u kojoj od tri trgovine sam ga kupila, a nisam imala vremena obilaziti ih. Prilažem fotografiju, koja je zastrašujuća, i fotografiran datum - pojasnila je ona.

 

plijesan-pokvaren-maslac


I zaista, pljesnjivi maslac djeluje zastrašujuće, bez ikakve primisli na konzumaciju,. Teško je i zamisliti kako se uopće mogao naći u dućanu. Snimka etikete s otisnutim rokom trajanja potvrđuje navode gospođe iz Splita.

 

pokvaren-maslac-datum


- Ovo je moj protest protiv proturivanja ispod banka sumnjivih proizvoda ne baš nepoznatog proizvođača ubogim kupcima naše siromašne države, koja se lati proizvoda na akciji zbog novog ili, bolje reći, još novijeg nam standarda - zaključuje ova Splićanka.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još