POTVRĐENO IZ PU FOČA

Ko je brutalno napao povratnike Fadila i Ajšu Memišević? Policija iz Višegrada uhapsila osumnjičenog!

Hronika25.03.23, 16:07h

Ko je brutalno napao povratnike Fadila i Ajšu Memišević? Policija iz Višegrada uhapsila osumnjičenog!
Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević osudio je ranije danas napad na povratnike Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići

 

 


Policija iz Višegrada uhapsila je osobu čiji su inicijali B.P. iz ovog mjesta osumnjičenu da je izvršilo napad na povratnike Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada, saopćeno je iz Policijske uprave u Foči.
 

- U toku je kriminalistička obrada nad osobom B.P., koja se može dovesti u vezi sa izvršenjem navedenog krivičnog djela i nad istim se sprovode određene kriminalističko-istražne mjere i radnje na dokumentovanju i rasvetljavanju razbojništva - navedeno je u saopćenju.


Kako se dalje navodi, policijski službenici Policijske stanice Višegrad sinoć su oko 23.30 sati uhapsili lice B.P. i preduzimaju sve mjere i radnje, pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.


Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević osudio je ranije danas napad na povratnike Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići, koje je napala i pretukla nepoznata osoba i izrazio nadu da će nadležni organi što prije rasvijetliti ovaj slučaj.

 

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još