VIDEO/ MILION PUTA 'DA'

Mladu sarajevsku flautisticu zaprosio Gospodin Savršeni: Zbog njega je odselila iz Bosne, osmijeh ne skida s lica...

ŽENA iN20.03.23, 20:03h

Mladu sarajevsku flautisticu zaprosio Gospodin Savršeni: Zbog njega je odselila iz Bosne, osmijeh ne skida s lica...
Ariana i Mijo su se upoznali putem Instagrama 2021., a uživo su se upoznali u oktobru te iste godine i od tada su nerazdvojni

 

 


Ariana Piknjač, ambiciozna mlada Sarajka koja uspješno gradi karijeru flautistice, pristala je da se uda za svog dečka, fitness trenera Miju Matića, mnogima poznatog kao Gospodin Savršeni iz druge sezone istoimenog hrvatskog showa.


Par se zaručio na nedjeljnom ručku u restoranu s porodicom, a cijelu prosidbu Mijo je ovjekovječio snimkom koju je podijelio na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic)


Da su u vezi otkrili su u januaru prošle godine. Par je od tada nerazdvojan i nerijetko se pojavljuje zajedno na javnim događanjima, a Matić vrlo otvoreno govori o svojim osjećajima o Ariani i ne krije koliko mu je promijenila život.


Ariana i Mijo su se upoznali putem Instagrama 2021., a uživo su se upoznali u oktobru te iste godine i od tada su nerazdvojni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic)


Ariana je sinoć nastupila i u Lisinskom na koncertu Maksima Mrvice, a njen talent prepoznali su i drugi poznati muzičari, poput DJ Khaled.


– Rođena sam u Australiji i do 14. godine s roditeljima sam živjela u Sidneju. S porodicom sam se 2008. vratila u Bosnu. Smatram da čovjek može ostvariti svoje ciljeve, bez obzira u kojoj zemlji živi, ako maksimalno, neumorno i konstantno radi na sebi – rekla je Piknjač svojevremeno u jednom intervjuu.


Inače, Ariana i njena sestra Ella Piknjač redovno snimaju covere poznatih muzičkih numera, a jedan od najpoznatijih je tema animirane serije “The Simpsons”. Njihova obrada je oduševila autore serije te je iskorištena u odjavnoj špici jedne od epizoda.


Ariana na Instagramu ima preko 300 hiljada pratitelja. Zbog Mije je odselila u Zagreb, gdje zajedno žive, piše magazin Azra.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još