FOTO/ Nećete vjerovati koliko je visoka

Ova manekenka oborila je rekord za najduže noge: 'Dečki mi priđu samo dok sjedim'

ŽENA iN05.03.23, 17:05h

Ova manekenka oborila je rekord za najduže noge: 'Dečki mi priđu samo dok sjedim'
Ova Ruskinja koja se nekoć bavila sportom, a sada je u svijetu modelinga, zbog dužine svojih nogu ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda

 

 

Duge noge prepoznatljiv su simbol ljepote i elegancije već desetcima godina unatrag i privlačne su svima, prenosi Luftika.
 

Ova Ruskinja koja se nekoć bavila sportom, a sada je u svijetu modelinga, zbog dužine svojih nogu ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda. Ekaterina Lisina sa svojim je nogama od 133 centimetra trenutno najviša manekenka na svijetu.

 

Prije manekenske karijere, ova djevojka bila je košarkašica,  a svojim talentom i visinom je čak dogurala do Olimpijskih igara - na kojima je osvojila brončanu medalju. 

 

Iako je viša od većine muškaraca, Ekaterina je zadovoljna svojom visinom od 2,04 metra i vitkom figurom zbog koje je toliko uspješna u modelingu. Ipak, većini muškaraca smeta činjenica da ih je jedna djevojka ‘prešišala‘, zbog čega joj najčešće prilaze dok sjedi.

 

- Moj cijeli život me ljudi čudno gledaju na ulici, tvrdi Ekaterina i objašnjava kako se svi koji joj priđu dok sjedi, šokiraju kada ona ustane.
 

- Nitko ne očekuje da sam toliko visoka, a reakcije na njihovim licima su neprocjenjive, prepričava.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još