NA UDARU (konzervativne) JAVNOSTI

Poznata komičarka izazvala bijes zbog videa o životu bez djece: 'Probudila sam se u šest, masturbirala, pojela kolačić...'

ŽENA iN20.02.23, 11:40h

Poznata komičarka izazvala bijes zbog videa o životu bez djece: 'Probudila sam se u šest, masturbirala, pojela kolačić...'
Komičarka je kontroverznim video naljutila konzervativce... Drugi je podržavaju: Zar ne smijemo ne imati djecu?!

 

 

Chelsea Handler je ponosna žena bez djece, no posljednji video na TikToku, u kojem opisuje kako je to nemati djece, našao se na udaru kritika, piše Unilad.

 


Komičarka koja trenutno mijenja Trevora Noaha kao voditeljica showa The Daily Show, podijelila je video ranije ovoga tjedna.


Nazvan "Dan u životu žene bez djece", video je trebao biti parodija na poznate videe koji opisuju ‘dan u životu‘ neke skupine ljudi, a koji su jako popularni na društvenim mrežama.


Na snimci 47-godišnja komičarka pokazuje svoju dnevnu rutinu i usput je opisuje, pa tako kaže: "Ovo je dan u životu žene bez djece. Probudila sam se u 6 ujutro, no kad sam se sjetila da nemam djecu koju bih trebala voditi u školu, pojela sam kolačić s marihuanom, masturbirala i otišla natrag na spavanje."
 

U nastavku kaže: "Probudila sam se u 12:30 i pripremila se za naporan dan u kojem ću raditi što god mi padne na pamet."


Dodaje i kako će obuti "najnepraktičnije i najljepše cipele jer neće po dućanu morati trčati za djetetom".


U sljedećoj sceni, Handler je ispred tzv. "zelenog ekrana" i "odlazi u Pariz", "posjećuje Mount Everest", pa čak i "putuje u prošlost kako bi ubila Hitlera".


Usput se šali: "U avionu sam meditirala jer nemam djecu koja vrište, zbog čega sam imala dovoljno vremena da postanem prosvijetljena. Lakoća mog postojanja omogućila mi je super-moći".


Otkako je objavljen na TikToku, video je pregledan više od 10 milijuna puta, a komentari su vrlo podijeljeni.

 

 

 

Neki su pohvalili Handler što je pokazala kako doista može izgledati život žene bez djece.


- Ako ste roditelj i ovo vas je razljutilo, to je vaš problem jer ovo nema nikakve veze s ljudima koji imaju djecu. Osim toga, radi se o humorističnom skeču - kaže jedan komentator.


- Zašto su ljudi s djecom u središtu svačijih života? - pita se drugi.


- Zašto roditelji na ovo reagiraju riječima: "Ne bih se nikada odrekao svog djeteta!", kad nitko to nije niti spomenuo? - primijetio je treći.


- Zar ne smijemo ne imati djecu i uživati u miru i tišini koje nam to donosi, a da nas roditelji ne napadaju? - glasio je još jedan komentar.


Međutim, ne dijele svi ovakvo mišljenje, a mnoge su se - uglavnom konzervativne - javne osobe obrušile na Handler.


Justin Hawkins s Fox Newsa je na Twitteru napisao: "Da, stvarno živite svoj najbolji život, zar ne. Samo da bude jasno, jer to očito trebaju reći roditelji, ne bih mijenjao 10.000 vaših navodno bezbrižnih dana bez djece u Parizu i spavanja do podneva za jedan osmijeh moje djevojčice."


Aktivistkinja protiv pobačaja Lila Rose kazala je: "Ovo je stvarno tužno."


Handler je, odgovarajući kritičarima u sljedećem videu, rekla: "Zašto bih uopće trebala vlastitu djecu kad stalno slušam ove plačljivce? Vi na mene djelujete kao okidač."

 

(Jutarnji.hr/DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još