OGLASIO SE I PJEVAČ

Potpuno ludilo oko koncerta Miroslava Ilića u Sarajevu... Ko je štampao karte i pustio ih u prodaju?!

Showbizz06.02.23, 20:33h

Potpuno ludilo oko koncerta Miroslava Ilića u Sarajevu... Ko je štampao karte i pustio ih u prodaju?!
Ovo što piše u medijima je plod nečije pokvarene mašte, a ja volim Sarajlije i obećavam im da se vidimo uskoro - napisao je Miroslav Ilić

 


O (otkazanom) koncertu u sarajevskoj Zetri na društvenim mrežama oglasio se i Miroslav Ilić.

 

- Poštovani, kako su mnogi mediji objavili da je moj koncert u Sarajevu otkazan, ovim putem želim da vam se svima obratim. Istina je jedna jedina, moj koncert u Sarajevu nikada nije ni bio zakazan, a kada ga budemo zakazali, moja produkcijska kuća Hype Production i ja, bit ćete obaviješteni kao i mnogobrojna publika u Sarajevu kojoj se radujem da se zajedno družimo.


Ovo što piše u medijima je plod nečije pokvarene mašte, a ja volim Sarajlije i obećavam im da se vidimo uskoro - napisao je Miroslav Ilić na Instagramu.

 

miroslav-ilic-o-otkazanom-koncertu


Inače, kao što je prethodnih dana objavljeno u pojedinim medijima, Miroslav Ilić navodno je trebao pjevati u sarajevskoj Zetri 11. marta, a velika je nepoznanica kako su se mogle prodavati karte u uličnoj prodaji u Sarajevu, ali i na platformi kupikartu.ba.


U međuvremenu je i na platformi kupikartu.ba istaknuta obavijest da je koncert otkazan.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 52

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još