Priznala da je ubila penzionera

Čistila stan kod njega, on pokušao da je napastvuje? Fatima tvrdi da je zbog ovoga izbola Dragana (71)

Hronika04.02.23, 16:37h

Čistila stan kod njega, on pokušao da je napastvuje? Fatima tvrdi da je zbog ovoga izbola Dragana (71)
Uhapšena je priznala da je ubila Dragana, a kao motiv ubistva navela je da ju je on primoravao na seksualne odnose

 

 

 


Fatima Z. (38) uhapšena je zbog sumnje da je ubila Dragana V. (71) u stanu u Ulici Sime Igumanova na Vračaru. Tijelo sa ubodnim ranama od oštrog predmeta pronašao je rođak nastradalog čovjeka, koji je odmah pozvao policiju.


Uhapšena je priznala da je ubila Dragana, a kao motiv ubistva navela je da ju je on primoravao na seksualne odnose, piše Nova.


- Fatima je navodno čistila stan kod starijeg čoveka, te je brzo locirana. Ona je ispričala svoju verziju priče, a to je da je u jednom trenutku došlo do sukoba, kao i da je on nasrnuo na nju kako bi imali seksualne odnose. Nakon toga mu je ona zadala nožem smrtonosne povrede po tielu, nakon čega je očistila nož i pobjegla. Sve ove tvrdnje se još uvijek ispituju - navodi sagovornik portala i dodaje da se ne isključuje mogućnost da je motiv bilo i koristoljublje.


Vrata stana su zapečaćena, a tijelo Dragana V. je odvezeno na obdukciju.


Kako su za Blic ispričale komšije, Dragan je bio miran čovjek.


- Nije se družio sa komšijama, ali uvijek je bio prijatan čovjek. Nemam ništa ružno da kažem za njega, a tu ženu stvarno nismo viđali. Pitala nas je i policija da damo izjavu ali stvarno niti smo je viđali, niti čuli neku buku i svađu iz stana… Šokirali smo se kada smo čuli da je čovjek ubijen u našoj zgradi - rekao je komšija za "Blic".


Penzionera su juče oko 11.40 sati u Ulici Sime Igumanova na Vračaru pronašli rođaci, koji su odmah alarmirali policiju.


- Juče sam ga posljednji put vidio, bio je raspoložen. Ne znam šta se tu dogodilo niti ko ga je našao. Bio je dobar čovjek, ne znamo ko bi mogao da mu naudi - kažu komšije iz zgrade u Ulici Sime Igumanovića na Vračaru.


Druge komšije iz zgrade navele su da su u šoku nakon saznanja da je Dragan ubijen.


- Vidjeli smo da su ga stavili u crnu kesu i odveli pogrebnim kolima na obdukciju. Čuli smo da je bilo krvi po stanu i da je čovjek bio krvav - kažu žitelji zgrade u kojoj je nađeno tijelo.


Jedna komšinica je rekla da su svi u zgradi uplašeni. Dragana su pronašli na podu stana u krvavoj odjeći.


- Viđali smo neku ženu da dolazi kod njega, ali ne znamo da li je to ta. Nije se čula nikakva svađa. Dragan je stalno pričao o kćerkama i unucima, bio je veseo čovjek - zaključuje ona.


"Blic" je ranije izvijestio da je on nju napao nožem, a ona se branila, otela mu nož i izbola ga.


Kako se sumnja, F. Z. je zatim oprala nož i pobjegla iz stana.


Dragan je živio sam u stanu nakon smrti supruge. Sumnja se da je "čišćenje stana" zapravo bio paravan za neku vrstu emotivne veze.


Kako nezvanično saznaje Blic, motiv ubistva je koristoljublje.


Prilikom hapšenja kod nje su pronađeni neki Draganovi predmeti.


Djeca ga obilazila


Kako navode stanari ove vračarske zgrade, policija je satima radila uviđaj.


- Dragan V. je živio sam, a djeca su ga obilazila, ali ne znamo da li je iko sumnjiv došao od juče i možda ga napao. Susjedne zgrade su pod video-nadzorom i policija se već raspitivala da li im kamere rade i da li snimci mogu da se vraćaju kako bi tačno utvrdili da li je neko sumnjiv dolazio do komšije - kažu oni.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook