PJEVAČICA U VELIKOM PROBLEMU

Niko ne ne zna gdje je: 'Senidah se skriva na tajnoj lokaciji jer se zamjerila čovjeku koji je strah i trepet u BiH'

Showbizz03.02.23, 17:46h

Niko ne ne zna gdje je: 'Senidah se skriva na tajnoj lokaciji jer se zamjerila čovjeku koji je strah i trepet u BiH'
Senidah je bila prinuđena da unajmi čak tri prstena obezbjeđenja. Prvi prsten čine telohranitelji koji prije nje dolaze na lice mjesta i osmatraju da li ima opasnosti po nju, pa ako je sve bezbjedno, tek onda dolazi ona. Drugi prsten su momci koji su nevidljivi i njihov zadatak je da uskoče i zaštite je ukoliko se desi nešto nepredviđeno, a treći prsten je policija

 

 

 

Senida Hajdarpašić Senidah i dalje je u problemu zbog sukoba s bivšim saradnikom Admirom Arnautovićem Šmrkom, koji je htio da joj se osveti zbog toga što je napustila njegov tim, piše Kurir.  


Isti izvor dodaje da se pjevačica sklonila na tajnu lokaciju iz sigurnosnih razloga.


- Senidah zna da se zamjerila čovjeku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promijenila mjesto boravka. Vodi računa gdje se kreće, a njenu adresu posljednjih mjeseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi jer se zamjerila Šmrku, koji je strah i trepet u Bosni i Hercegovini - priča izvor za Kurir.


Zbog novonastale situacije, trep pjevačica je morala da angažuje obezbjeđenje koje je svuda prati. To smo mogli vidjeti prilikom njenih rijetkih pojavljivanja u javnosti, kao što je to bilo na festivalu u Vrnjačkoj Banji prije godinu i po dana, kada nije smjela da izađe iz hotelske sobe, a dok je pjevala, pored bine su stajali njeni tjelohranitelji. Međutim, ti momci su samo dio zaštite koju je angažovala.


Senidah je bila prinuđena da unajmi čak tri prstena obezbjeđenja. Prvi prsten čine telohranitelji koji prije nje dolaze na lice mjesta i osmatraju da li ima opasnosti po nju, pa ako je sve bezbjedno, tek onda dolazi ona. Drugi prsten su momci koji su nevidljivi i njihov zadatak je da uskoče i zaštite je ukoliko se desi nešto nepredviđeno, a treći prsten je policija, piše Kurir.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 40

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još