Izgubila puno krvi

Pacijentica nožem više puta izbola psihijatricu u Hrvatskoj

Hronika28.01.23, 20:53h

Pacijentica nožem više puta izbola psihijatricu u Hrvatskoj
Žrtva je izgubila puno krvi, budući da je napad trajao oko pola sata

 

 

Danas oko 17 sati pacijentica (37) je nožem ozlijedila poznatu psihijatricu Elviru Koić u Virovitici, u njenoj privatnoj ordinaciji.

 

Kako neslužbeno doznaje lokalni portal icv.hr, ozlijeđena psihijatrica je izvan životne opasnosti i pomoć joj se pruža u OB Virovitica dok je napadačica uhićena i nad njom se provodi istraga.

 

Dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Općoj bolnici Virovitica rekla je portalu kako je dr. Koić primljena s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu, ali da je zasad izvan životne opasnosti.


“Pacijentica je izgubila puno krvi, budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po cijelom tijelu, nije životno ugrožena. Njeno stanje zasad je Iz PU virovitičko-podravske potvrdili su nam da jenapadačica uhićena te kako je istraga u tijeku. Pomoć joj se pruža i nadalje”, kratko je komentirala dr. Sandra Frljević.

 

“U subotu 28. siječnja, oko 17,15 sati u Virovitici došlo je do napada nožem od strane 37-godišnjakinje koja je nanijela ozljede 58-godišnjakinji. Vezano za navedeno policijski službenici su uz uporabu sredstava prisile uhitili 37-godišnjakinju, te je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja”, kratko je izvijestila policija, a prenio Index.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!