Stravičan zločin potresao Srbiju

Ovo je Sarajlija koji je oko Božića u Beogradu ubio dvije sestre: Sa Jelisavetom (76) bio u emotivnoj vezi?

Hronika28.01.23, 19:52h

Ovo je Sarajlija koji je oko Božića u Beogradu ubio dvije sestre: Sa Jelisavetom (76) bio u emotivnoj vezi?
Dvostruko ubistvo izvršio je nožem i tupim predmetom. Nakon zločina, Goran je zaključao stan i otišao

 

 

Goran Đ. (38), koji je oko Božića ubio dve sestre Jelisavetu (76) i Gordanu (78) Đ. na Bežanijskoj kosi u Beogradu, pronađen je prije dva dana u automobili na parkingu sa prostrjelnom ranom na glavi.

 

Kako se saznaje, Goran je rođen u Sarajevu, ali je živio u Beogradu, takođe na Bežanijskoj kosi, imao je ženu i dvije kćerkice, vrtićkog i predškolsokog uzrasta. Kako porodični prijatelj kaže, volio je da se kocka.

 

Tijelo Gorana Đ. koji je sebi oduzeo život pronašli su prolaznici, a za sobom je ostavio i oproštajno pismo u kojem se oprostio od porodice.

 

"Neno moja ne mogu više da izdržim. Plačem za svim sto sam izgubio. Naše anđele i tebe. Za sve sam ja kriv. Čuvaj naše djevojčice. Sve vas volim puno", navodi se u oproštajnoj poruci koju je Goran očigledno ostavio svojoj porodici.

 

Kako za Blic priča prijatelj Goranovog oca Zorana, svi su u šoku od svega što se dogodilo.

 

"Njegov otac Zoran danas je došao u prodavnicu pognute glave. On drži servis za kompjutere u zgradi gdje je Goran živeo sa porodicom. Slomljen je od šoka, srama, tuge i boli. Čovjek je van sebe, ne može da podigne glavu od srama. Ima ženu malo mlađu od njega i dvije kćerkice, jedna ide u vrtić, a druga u predškolsko", priča Zoranov prijatelj.

 

Kako dalje kaže, prvo ih je zatekla vijest o samoubistvu, a potom i cijeli slučaj dvostrukog ubistva sestara Jelisavete i Gordane.

 

"Goran je radio neki servis sa klimama, ali volio je da se kocka. Nismo znali da je sa tom starijom ženom bio u vezi, prvi šok doživjeli smo kada se ubio, a onda kad smo čuli ovo. Bez riječi smo, kažem vam, otac mu je skrhan od bola. Ne može da pogleda nikoga u oči", dodaje.

 

On naglašava i da je Goran djelovao “normalno”.

 

"Šetao je sa djecom stalno. Vodio ih kod oca u radnju, stvarno nismo mogli ni da pretpostavimo da to može da uradi ", kaže on.

 

Porodični prijatelj ispričao je da je Goranov otac već doživio tešku porodičnu tragediju kada mu je prije nekoliko godina nastradao i stariji sin.

 

"Otac mu je bio oficir u vojsci. Stariji brat nastradao prije par godina dok je popravljao struju na terenu. Zoran i ja družimo se godinama, on je potpukovnik u penziji, zajedno smo radili u Prištini. Goran je totalna suprotnost od oca, zivio je skroz opušteno, od danas do sutra. Otac ne može da povjerujemo u sve to", priča vidno potresen.

 

Podsjetimo, policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvijetlila je teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali Gorana Đ. (38), koji je prekjuče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

 

Kako se saznaje, dvostruko ubistvo izvršio je nožem i tupim predmetom. Nakon zločina, Goran je zaključao stan i otišao. Kao motiv dvostrukog ubistva navodi se koristoljublje, a Goran je navodno bio u emotivnoj vezi sa Jelisavetom Đ. Ubica je iz stana nakon zločina odnio mobilni telefon i platnu karticu jedne od ubijenih sestara sa koje je podigao milion dinara.

 

Ubica nije bio u dobrim odnosima sa ženom, a veče prije samoubistva proveo je u kafani.

 

Potom je sjeo u automobil, ali nije otišao kući. Parkirao se i tokom noći izvršio samoubistvo. U jutarnjim satima, građani, prolaznici prijavili da je čovjek sa okrvavljenom glavom u automobilu. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 49

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još