FOTO/ SA MLADOM HERCEGOVKOM U TREĆI BRAK

Spreman za (novi) život u BiH: Pojavila se zajednička gotografija Zdravka Mamića i 30-ak godina mlađe Jelene

Lifestyle25.01.23, 17:11h

Spreman za (novi) život u BiH: Pojavila se zajednička gotografija Zdravka Mamića i 30-ak godina mlađe Jelene
Inače, Zdravka Mamića već nazivaju ljubuškim zetom

 

 


Nakon što se duže vrijeme šuškalo, a potom "zabrujalo" i po medijima, kako je Zdravko Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak godina mlađu ‘srodnu dušu’, te da bi se uskoro trebali vjenčati, na internetu se pojavila i fotografija, koju je objavio Ljportal, a na kojoj je Mamić sa novom djevojkom.

 

zdravko-mamic-i-jelena-p


Inače, Zdravka Mamića već nazivaju ljubuškim zetom.


Ono što se za sada zna jeste da je riječ o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini. Gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica.

 

Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima dvije kćeri – Ivu i Luciju dok iz prvog braka ima sina Marija.


U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kavama, a više o svemu možete čitati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još