sinonim za seksualnost još iz davnina

Ovaj horoskopski znak je najbolji ljubavnik: Dame, ako imate muškarca rođenog u ovom znaku, ne puštajte ga iz kreveta!

Zabava07.01.23, 19:39h

Ovaj horoskopski znak je najbolji ljubavnik: Dame, ako imate muškarca rođenog u ovom znaku, ne puštajte ga iz kreveta!
On je sinonim za seksualnost, erotiku i sve manifestacije tjelesne ljubavi, a poznato je da mu je još antička astrologija dala počasnu titulu najboljeg ljubavnika.

 

 


Iako sljedeći znaci zaslužuju titulu “najboljeg ljubavnika”, astrolozi navode da je jedan među njima apsolutni pobjednik.


Ovan


Vatreni Ovan će brzo i bez ustručavanja pokazati svoju seksualnu energiju, i apsolutno ga neće biti briga kakav utisak ostavlja.


Upravo zbog svog samopouzdanja i rijetkog stava i energije smatraju ga jednim od najboljih ljubavnika među horoskopskim znacima.


Obožava da eksperimentiše, te odlično poznaje anatomiju svog partnera, kao i glavne erogene zone. Sve poze su mu omiljene.


Vodolija


On zna da vas usreći ispod čaršava.


Ako poznajete neku Vodoliju, onda ste se sigurno susreli sa njenom intelektualnom arogancijom, koja može da vas odbije ili magnetski privuče.


Kako u životu, Vodolije su ekscentrične i na ljubavnom planu. Ovaj znak ima specifičan ukus kod biranja partnera, pa nekada ni sami nisu sigurni šta ih je tačno privuklo.


Iako u ranoj fazi života prave loše izbore, kasnije na osnovu iskustva, tačno znaju šta im je potrebno. Savršeni su ljubavnici, uživaju u seksualnim igrama.


Ribe


Ribe se smatraju veoma nježnim ljubavnicima kojima možete u potpunosti vjerovati.


Oni nisu skloni prevarama, a nikada neće zapostaviti porodicu jer im je ona previše bitna.


Muškarci u znaku Ribe se opisuju kao veoma poželjnim partnerima za seks, a posebno su dobri u tome kada iskreno nekoga vole.


Škorpija


Ipak, apsolutni pobjednik je Škorpija. Ovaj znak je sinonim za seksualnost, erotiku i sve manifestacije tjelesne ljubavi, a poznato je da mu je još antička astrologija dala počasnu titulu najboljeg ljubavnika.


Ipak, rijetki su muškarci Škorpije koje su sve svoje emocije priklonili jednoj ženi, te treba biti obazriv.


U njega je lako zaljubiti se, jer osvaja prodornim pogledom i seksepilom koji je često neodoljiv.


(Espreso/DEPO PORTAL/ad/Foto:Ilustracija)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!