Evo šta joj je zasmetalo

Selma Mekić osula paljbu po bivšem suprugu Dadi: Polumenta, pazi šta pričaš, neću ti ostati dužna!

Showbizz02.01.23, 15:33h

Selma Mekić osula paljbu po bivšem suprugu Dadi: Polumenta, pazi šta pričaš, neću ti ostati dužna!
- Čuvaj se bijesa strpljiva čovjeka Polumenta, poručila je Mekić

 

 

Dado Polumenta je, gostujući u jednoj TV emisiji, kazao kako je napravio dvije katastrofalne greške u životu u odabiru žena, pomenuvši i ime druge supruge Selma Mekić.

 

Ona je putem svojih društvenih mreža podsjetila Dadu da se od nje razveo prije skoro deset godina.

 

- Neka Dadu Polumentu neko obavijesti da se od Selme Mekić razveo prije skoro deset godina. I da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno po emisijama, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i djecom, i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mjestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. I ovo će biti prvi put da spomenem, a nadam se i posljednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje. Ja i on svakako znamo šta je istina i šta je bilo među nama, ali ja nemam potrebu da o tome pričam javno ili se pravdam bilo kome. Kad se ženio znao je koga i kakvu ženu ženi – rekla je.


- Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu svog privatnog i emotivnog života. Tako da možda sam i sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja da profitiriam, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvijek bila vjera, kultura, umjetnost i istina. Čuvaj se bijesa strpljiva čovjeka Polumenta i pazi ubuduće šta pričaš, jer ti sigurno neću ostat dužna! - poručila je Mekić.

 

selma-mekic-status

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još