FOTO i VIDEO/ U SARAJEVSKIM HOTELIMA TRAŽILO SE MJESTO VIŠE

Biznismeni, sportisti, političari... Koja poznata lica su Novu godinu slavila uz Halida Bešlića i Enesa Begovića?

Zabava01.01.23, 11:38h

Biznismeni, sportisti, političari... Koja poznata lica su Novu godinu slavila uz Halida Bešlića i Enesa Begovića?
Sedmicama unazad svi kreveti u sarajevskim hotelima su bili rezervisani, a tražilo se mjesto više za novogodišnje proslave u hotelu Hills u kojem je pjevao Halid Bešlić, u hotelu Terme za nastup Enesa Begovića, Radon Plazi za Nenu Murića...

 

 

Sarajevo je i ove godine jedna od najpoželjnijih destinacija za novogodišnje praznike i doček Nove godine.


Sarajlije i njihovi gosti slavili su u brojnim kafićima, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima u cijelom gradu, koji su pripremili zanimljive sadržaje i programe za Novu godinu.


Sedmicama unazad svi kreveti u sarajevskim hotelima su bili rezervisani, a tražilo se mjesto više za  novogodišnje proslave u hotelu Hills u kojem je pjevao Halid Bešlić, u hotelu Terme za nastup Enesa Begovića, Radon Plazi za Nenu Murića...

 

halid-beslic-nova-godina-2023


Brojne poznate ličnosti uživale su na nastupu Halida Bešlića. Faruk Hadžibegić, Fahrudin Pecikoza, Selmo Cikotić, Duška Jurić, Belmin Karamehmedović, Osman Džiho i mnogi drugi uživali su u prepunoj sali hotela na Ilidži.

 

halid-beslic-nova-godina-2023-3


Djelić atmosfere sa nastupa Halida Bešlića možete pogledati u videu...

 

 

Veselo je bilo i nekoliko stotina metara dalje. Enes Begović zajedno sa svojim bendom napravio je nezaboravnu atmosferu, a gosti na njegovom nastupu su bili iz svih krajeva Evrope.

 

enes-begovic-nova-godina-2023


Tako su Nihad Prijić i Selmir Malić, naši uspješni poslovni ljudi koji žive u Austriji, zbog Enesa prešli stotine kilometara. Istinski su uživali sa svojim porodicama i nisu se pokajali što su uz Begovića dočekali ulazak u 2023. godinu. U najluđoj noći uz Enesa Begovića uživali su i poznati sarajevski biznismeni i sportisti.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još