foto/ gordana danas ima 58 godina

Neodoljivo podsjeća na tragično preminulu majku: Evo kako danas izgleda kćerka Silvane Armenulić

Nedjeljni magazin28.12.22, 16:51h

Neodoljivo podsjeća na tragično preminulu majku: Evo kako danas izgleda kćerka Silvane Armenulić
Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. godine u nesreći na autoputu Beograd – Niš. Nesreća se dogodila kada se pjevačica vraćala s koncerta iz Aleksandrovca

 

 


Živjela je kratko, samo 37 godina, ali je ostavila ogroman i neizbrisiv trag velike zvijezde, baš kao i najveće holivudske zvijezde Marilyn Monroe, koju sa Silvanom povezuju i zanosna ljepota i platinasto plava kosa i godine života, jer je također umrla u 37. godini.


Zbog popularnosti filma i njihove nesuđene ljubavne priče, mnogi su se zainteresirali za njihove privatne živote. Tako se zna da je Silvana, kada je poginula, iza sebe ostavila kćerkicu Gordanu koja je u trenutku njezine smrti imala 12 godina. Silvana je Gordanu dobila u braku s tenisačem Radmilom Armenulićem.

 

Gordana danas ima 58 godina te neodoljivo podsjeća na tragično preminulu majku.

 

gordana-goga-armenulic

Foto: Facebook/ Gordana Goga Armenulić


Podsjetimo, Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. godine u nesreći na autoputu Beograd – Niš. Nesreća se dogodila kada se pjevačica vraćala s koncerta iz Aleksandrovca.

 

(Azra, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!