FOTO/ Stvarnost vs. Instagram

Ivana Knoll baš i ne izgleda kao na fotografijama: Tvrdi da je skroz prirodna, a evo kako se 'popravlja' photoshopom

Showbizz27.12.22, 10:38h

Ivana Knoll baš i ne izgleda kao na fotografijama: Tvrdi da je skroz prirodna, a evo kako se 'popravlja' photoshopom
Mnogi su kritizirali njene fotografije koje je objavila na društvenim mrežama i optužili je da koristi previše photoshop, ipak njen broj pratilaca povećao se na čak tri miliona

 

 

Ivana Knoll, najatraktivnija navijačica hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, bila je zvijezda tribina.


Za Ivanu je nogometni svijet prvi put čuo prije četiri godine kada se pojavila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je i proglašena za najatraktivniju navijačicu Hrvatske, ali za nju je pun pogodak bio dolazak u Katar.


Osim hrvatskih i regionalnih o njoj su pisali i strani mediji. Pažnju je privlačila izazovnim modnim kombinacijama od samog početka SP-a.


– Mislim da sam se danas fotografirala više nego Ronaldo, napisala je Ivana u jednom od svojih storyja na Instagramu.


Međutim, mnogi su kritizirali njene fotografije koje je objavila na društvenim mrežama i optužili je da koristi previše photoshop, ipak njen broj pratilaca povećao se na čak tri miliona.

 

ivana-knoll-fotosop-i-stvarnost


Najavila je i dolazak na sljedeće Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Ipak, mnogi smatraju da Ivana nije prirodna ljepotica kako se predstavlja, iako kaže da od silikona ima samo silikonsku masku za mobitel.


Ovdje možete pogledati fotografije koje će razočarati mnoge fanove vatrene navijačice, a koje pokazuju je li i koliko pretjerala sa photoshop.

 

 

(Azra/DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još