VIDEO/ ORILO SE, ORILO

Crnogorski folker Boban Rajović pjevao Thompsonovu pjesmu 'Sude mi': Cijeli klub pjevao s njim, snimak brzo sklonjen!

Showbizz25.12.22, 17:05h

Crnogorski folker Boban Rajović pjevao Thompsonovu pjesmu 'Sude mi': Cijeli klub pjevao s njim, snimak brzo sklonjen!
Očigledno je Rajović shvatio šta je uradio i da se ovo neće dopasti njegovim fanovima u Srbiji, koji će sigurno da mu sude za ovaj postupak, pa su iz kluba brže bolje uklonili snimak sa njihovog Instagram profila, ali je ostao sačuvan u medijima

 

 


Popularni crnogorski folk pjevač Boban Rajović pjevao je pjesmu Marka Perkovića Tompsona u subotu veče na nastupu u Orašju, piše Kurir.

 


Kako navodi ovaj portal, cijeli klub je s njim u glas pjevao stihove numere "Sude mi", koju je ovaj pjevač, poznat po veličanju ustaštva i hrvatskih generala, koji su učestvovali u građanskom ratu, a kojima se sudilo u Hagu za ratne zločine tokom operacije "Oluja" 1995. godine, snimio s kolegom Miroslavom Škorom.


Očigledno je Rajović shvatio šta je uradio i da se ovo neće dopasti njegovim fanovima u Srbiji, koji će sigurno da mu sude za ovaj postupak, pa su iz kluba brže bolje uklonili snimak sa njihovog Instagram profila, ali se ovdje može pogledati.


- Sude mi zato što svoje volim, volim najviše, što sam branio moje najdraže, sude mi dušmani moja ljube, ali ne znaju da je istina voda duboka. Ej, djeco mila, vite grane moje, poslušajte što vam govorim. Ej, 'ko ne ljubi i ne čuva svoje Božjeg lica neće vidjeti - glase stihovi ove pesme.


Inače, Tompson, obično na njegovim koncertima na početku pjesme "Čavoglave" urla ustaški pozdrav "Za dom spremni", zaključuje Kurir.

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Arhiv)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 58

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još