FOTO/ ČARŠIJA SE RAZGALAMILA

Procurile privatne fotke: Glumica Anđelka Prpić na rođendanu sa novim dečkom, vjenčanim kumom bivšeg muža?!

Showbizz25.12.22, 12:46h

Procurile privatne fotke: Glumica Anđelka Prpić na rođendanu sa novim dečkom, vjenčanim kumom bivšeg muža?!
Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama, vidi se da Anđelka i M. Ž. poziraju sa širokim osmijehom i da uživaju u njenom danu

 

 

Popularna srpska glumica Anđelka Prpić u žiži je interesovanja zbog ljubavne veze sa najboljim drugom svog bivšeg muža Darija Prpića, sa kojim, navodno, čeka i bebu.


Kako je Blic ekskluzivno saznao, u pitanju je čovjek koji im je bio kum na vjenčanju i koji je bio nerazdvojan sa porodicom Prpić od kako su se Anđelka i Dario upoznali 2011. godine. O tome svjedoči i fotografija na kojoj su njih troje zajedno u jednom lokalu.

 

andelka-prpic-suprug-dario-i-kum


U posljednje vreme je Anđelka često objavljivala fotografije na kojima se vidi da je u društvu sadašnjeg partnera i kuma M. Ž., pa bi se reklo da se nije puno trudila da se ova priča sakrije, iako danas nije voljna da govori za medije.


Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama, vidi se da Anđelka i M. Ž. poziraju sa širokim osmijehom i da uživaju u njenom danu.

 

andelka-prpic-i-novi-partner


Više fotografija novog partnera i vjenčanog kuma Anđelke Prpić pogledajte ovdje.


Podsjećanja radi, Anđelka i Dario venčali su se 2011. godine, kada je jedan od svjedoka na svadbi bio upravo njen novi partner sa kojim izgleda čeka dijete. Ovaj par se razveo 2020. godine, a razlog je bila ljubomora koju glumica nije mogla da trpi.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još