ŠTA SE DEŠAVALO U MIX ZONI

Skandal nakon bronze, Lovren vrijeđao novinare: 'Sad se podsmjehuješ, smradu jedan! Nisi to snimio, je li tako?'

Sport17.12.22, 22:33h

Skandal nakon bronze, Lovren vrijeđao novinare: 'Sad se podsmjehuješ, smradu jedan! Nisi to snimio, je li tako?'
Lovren je navodno u mix zoni, nakon dodjele medalja, pored nekoliko novinara prošao, a da nije želio dati izjavu. Nakon izlaska iz mix zone ponovio je isto, na šta su se novinari nasmijali. Lovren se potom vratio i počeo vrijeđati

 

 


Nakon velike pobjede i osvajanja bronzane medalje na SP u Kataru Dejan Lovren je, prema izvještajima hrvatskih medija, izvrijeđao hrvatske novinare.


Lovren je navodno u mix zoni, nakon dodjele medalja, pored nekoliko novinara prošao, a da nije želio dati izjavu. Nakon izlaska iz mix zone ponovio je isto, na šta su se novinari nasmijali. Lovren se potom vratio i počeo vrijeđati, prenosi N1.


- Ne, vi niste ponosni. Jedni ste od rijetkih koji ste nas pljuvali od početka i niste vjerovali - vikao je Lovren, pa nastavio:


- Pa sad se podsmjehuješ tu, smradu jedan. Ti i ovaj gospodin. Nisi to snimio. Nisi to snimio, je li tako? - rekao je.


- Kažem ti, nemoj se ponašati, nema smisla, da govoriš pred 30 ljudi takve riječi - Lovrena su pokušali smiriti neki od novinara. “Pa to je istina”, odgovorio je nogometaš.


- To je sramota što ti sada govoriš - na kraju je odgovorio jedan hrvatski novinar.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 86

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još