ornela vištica sretno zaljubljena

Fatalna glumica iz Mostara ljubi duplo starijeg poduzetnika, prodrmala mu tlo pod nogama

Showbizz08.12.22, 10:06h

Fatalna glumica iz Mostara ljubi duplo starijeg poduzetnika, prodrmala mu tlo pod nogama
Vlasnik dvaju ugostiteljskih lokala - beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana i bara Khala - iz prošlog braka ima troje djece, a očito je da mu je fatalna Mostarka prodrmala tlo pod nogama

 

 

 
Iako je zatrpana poslovnim obavezama, 33-godišnja kazališna, filmska i televizijska glumica Ornela Vištica uspijeva pronaći vremena i za ljubav.


Kako ekskluzivno doznaje magazin Story od izvora bliskoga glumici, više od godinu dana ljubi poduzetnika i ugostitelja Nenada Šepaka koji je u šezdesetim godinama i zajedno žive u zagrebačkom naselju Svetice.


Vlasnik dvaju ugostiteljskih lokala - beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana i bara Khala - iz prošlog braka ima troje djece, a očito je da mu je fatalna Mostarka prodrmala tlo pod nogama.

 

nenad-sepak-poduzetnik


Glumica je bila i u kratkoj vezi s Matom Jankovićem kada su 2018. godine viđeni u jednom zagrebačkom kafiću kako izmjenjuju nježne dodire i poljupce. Ubrzo nakon toga glumica je objavila informaciju da je prekinula svoju dvomjesečnu romansu s njime i otkrila da joj je ta godina bila posebno teška.


Kuhar i glumica zaljubili su se na snimanju RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - peci'.


- Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad. Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih - napisala je Ornela tada na Instagramu ne želeći ulaziti u detalje, a zamolila je sve prijatelje, kolege, novinare i poznanike da je ne pitaju ništa vezano za njezin privatni život.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još