ODMAH NA KLUPU

Ovo je za čisti crveni! Osam najvećih grešaka koje muškarci rade u oralnom seksu... Prestanite, molim vas!

DEPO PLUS07.12.22, 20:25h

Ovo je za čisti crveni! Osam najvećih grešaka koje muškarci rade u oralnom seksu... Prestanite, molim vas!
Kako bismo svi što više uživali u ovoj igri, dozvolite da vam ukažemo na neke male nedostatke i ponudimo nekoliko savjeta da poboljšate svoju tehniku

 

 


Kako bismo svi što više uživali u ovoj igri, dozvolite da vam ukažemo na neke male nedostatke i ponudimo nekoliko savjeta da poboljšate svoju tehniku


Svaka čast svim onim muškarcima koji daju sve od sebe tijekom oralnog seksa. To nije lak zadatak i žene cijene svaki uloženi trud. No, nije tajna da vi uživate raditi „tamo dolje” jednako kao što mi uživamo kad to radite. I jasno je kao sunce da dodatno bilda vaš osjećaj muškosti kad ženu tako dovedete do vrhunca, piše Živim.hr.


Ipak, postoji ne baš zanemariv broj muškaraca kojima bi dobrodošla mala pomoć da nauče kako ženu u oralnom seksu dovesti do orgazma. A to je ono što želite, baš kao i ona kojoj pružate oralni seks.


Kako bismo svi što više uživali u toj igri, dozvolite da vam ukažemo na neke male nedostatke i ponudimo nekoliko savjeta da poboljšate svoju tehniku.


Jezik kao šiljasti bodež? Stvarno?


Draga gospodo, gdje ste naučili taj rad? Koja vam je žena rekla da je to u redu i tako pokvarila užitak u oralnom seksu svim ostalim ženama? Nemamo pojma zašto bodete niti zašto mislite da ćete naći ono što tražite budete li boli dovoljno jako. Ono što biste trebali pronaći je klitoris, a on je...pa, tamo dolje (nije ga teško pronaći za razliku od G točke). Postoje situacije u seksu kad je čvrstoća potpuno opravdana, no oralni seks nije jedna od njih. Omekšajte malo i usporite. Isprobajte širi i plosnatiji zamah jezikom, otprilike kao da radite sa širokim kistom. Jamčimo da ćete pronaći ono što ste htjeli i stići tamo gdje ste željeli.


Ne tražite da vam sjedimo na licu


Žene u tome ne uživaju. U stvari, mrze to. Jedina osoba kojoj to odgovara je muškarac, što uopće ne čudi: zašto ne biste uživali u vagini koja vam je doslovno ispred nosa dok vi opušteno ležite na leđima? No, pružanje oralnog seksa ženi trebalo bi, u idealnim uvjetima, biti opuštajuće iskustvo za ženu. U tome pomaže da je žena u udobnom, opuštenom položaju. Dakle, ako ste prvi put sa ženom, pomozite joj da se što udobnije smjesti, a to obično znači da leži na leđima. Dovoljno joj je da ima lice muškarca u najintimnijem području. Barem za početak. Kad žena postigne određenu razinu bliskosti s vama te kad vi naučite „pogoditi” prava mjesta, onda možete početi tražiti druge, kreativnije položaje koji mogu povećati razinu uzbuđenja za vas.


To nije vožnja motornim čamcem


Možemo oprostiti malo nepromišljenosti, možemo je čak i poticati ako nas uspijevate dovesti do vrhunca. I luckastost tijekom seksa je definitivno dobrodošla jer pomaže u stvaranju osjećaja intimnosti i ugodne atmosfere. No, postoje drugi načini da pokažete svoje oduševljenje vaginom umjesto tog zabadanja lica u nju i pucketanja jezikom po usnicama. Inače, isto pravilo vrijedi i kad je riječ o grudima.


Zaboravljate da se ovdje radi o ženi


To nije pravi trenutak da eksperimentirate s tim koliko prstiju možete ugurati u vaginu ili što bi bilo ako biste ih pokušali ugurati „tamo otraga”. Ne, ukoliko vas žena nije izričito to tražila. Dakle, jedan ili dva prsta su sigurno u redu, često i poželjna. Želite li nas impresionirati, možete čak pokušati i s multitasking pristupom te istodobno posvetiti pažnju i grudima. Ne tražimo nikakve magične vještine, dovoljno je da posegnete rukom prema gore i vrhovima prstiju nježno protrljate bradavice. Želite li stvar dignuti na još višu razinu, korisno je da znate da je orgazam bradavica itekako stvaran i moguć.


Ne čitate znakove


Vagine su komplicirane. Toga smo svjesne i znamo da morate savladati taj zahtjevan teren. No, s druge strane, njihov se tajni kod može lako dešifrirati, naročito ako slušate upute koje vam dajemo. Žene koriste tijelo kako bi vas vodile u tom mračnom prostoru i to čine na vrlo jasan način: ako žena izvija leđa ili se okreće ulijevo, pratite je. Jednako tako, ako steže noge oko vaše glave i povlači se, i to je prilično jasan govor. Ženino tijelo će vam reći što želi. A ako vam je sve to još uvijek velika misterija, jednostavno pitanje „reci mi što ti se sviđa” može učiniti čuda.


Budite strpljivi


U prosjeku, ženi treba dobrih 20 minuta da postigne vrhunac, dok muškarcima treba u prosjeku oko 7,5 minuta. Drugačije smo građene, stoga budite strpljivi. Nemojte pokušavati ubrzati stvar. Uzmite si dovoljno vremena i radite na tome. Koristite ruke: ako ništa drugo, prištedjet ćete svojoj čeljustima i jeziku mnogo uzaludnog truda.


Držite se starog, dobrog savjeta: korak po korak


Tko god vam je rekao da odmah pokažete sve svoje trikove, ružno se našalio s vama. Nažalost, ta šala je i nama pokvarila užitak. Svaka je žena drugačija i morat ćete za svaku ženu naučiti što njoj najviše odgovara, no uvijek je dobro da pokušate upotrijebiti usnice i jezik kako biste nas nadražili i uzbudili. Većina žena to voli. Počnite prvo nježno i lagano liznuti vaginu dok ljubite unutrašnju stranu bedara. Kad se opustimo i počnemo uživati, točno ćete znati kada je u redu da počnete intenzivnije i brže raditi jezikom.


Ne pretpostavljajte da je vrhunac obavezan


Mnoge žene, uz vizualnu i fizičku, trebaju i mentalnu stimulaciju, dok su muškarci skloniji oslanjati se na taktilne podražaje i seksepilne prizore. Ako su nam misli negdje drugdje, moguće je da to jednostavno nije naš dan za orgazam. Dakle, ako ne postignemo orgazam, nemojte dopustiti da to upropasti ostatak iskustva. Unatoč tome uživamo i zabavljamo se te cijenimo vaš trud. Iskreno, hvala.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još