FOTO/ ŠTA VAS ČEKA 31. DECEMBRA, A ŠTA 1. JANUARA

Planina je bolja od grada, a luda noć zagarantovana: Pet razloga zašto dočekati Novu godinu u Hotelu Monti na Igmanu

Zabava07.12.22, 18:25h

Razlozi su toliko dobri da ćete nakon čitanja ovog teksta već rezervisati svoje mjesto u ovom hotelu

 


Iako do najluđe noći u godini ima još nešto vremena, interesovanje je veliko.
Planiranje je uveliko počelo i polako, ali sigurno tonemo u prazničnu euforiju. Mi smo riješili da vas za praznike umotamo u magični zagrljaj hotela Monti.

 

Dajemo vam pet razloga zašto bi trebali izabrati planinski doček nove nam 2023. godine.
Razlozi su toliko dobri da ćete nakon čitanja ovog teksta već rezervisati svoje mjesto u našem hotelu.
Pa da počnemo…. Ovo je naša lista top pet razloga za doček Novu godine u hotelu Monti na Igmanu.


1. Planina je bolja od grada – Montigodišnjana noć vas čeka


Planina je definitivno bolja opcija za doček Nove godine od grada. Hotel Monti vam predstavlja Montigodišnju noć uz muzički bend Panduri.


Spremite se za naluđi party zakazan za 31.12.2022. godine. Dovoljno je da zamislite večeru sa pogledom na snežnu planinsku idilu, umjesto provoda koji možete da doživite svakog vikenda u gradu.


nova-godina-monti-1


2. Planinski hotel, kamin i voljena osoba


Koliko puta ste pogledali novogodišnji film, u kom se radnja odvija na nekoj planini, a glavni akteri uživaju u planinskoj atmosferi, kaminu i vinu dok napolju pada snijeg?


Pravi opis novogodišnje čarolije. Priredite sebi jednu takvu noć. Nema ništa romantičnije od kamina i društva voljenih osoba.


3. Igre na snijegu


Igre na snijegu nisu rezervisane samo za djecu, i odrasli imaju pravo na zabavu i ne bi trebalo da ih se odreknu. Petar Pan generacije treba da dočekaju Novu godinu na planini i iskoriste vrijeme za sankanje, grudvanje i pravljenje Snješka.


Promrzle ruke, gospodin Snješko i sanke, sigurno će vam upotpuniti praznike i učiniti ih bezbrižnim. Nakon toga možete uživati u toplom čaju uz sniježni pogled.


4. Ispunjavanje Novogodišnjih ciljeva može da počne odmah


Kraj godine je vreme kada se “podvlači crta”, osvrćemo se 365 dana u prošlost, sabiramo i oduzimamo, svoje odluke i dostignuća. Tada nastaje ona lista ciljeva, planova i želja za narednu godinu. U želji da budemo bolji, produktivniji i uspešniji.


Koliko puta ste rekli sebi da ćete u narednoj godini da se više posvetite fizičkoj aktivnosti, zdravijem životu, ili da ćete naučiti nešto novo? Često se ovi ciljevi istope i zaborave zajedno sa prvim pahuljama, ne ostanemo dosljedni sebi, pa ponovo 31. decembra obećavamo sebi isto… I vrtimo se tako u začaranom krugu.


Ova godina može biti drugačija, ako se odlučite za doček u hotelu Monti, odmah možete da počnete da ispunjavate ciljeve zadate za 2023. godinu. Uz novogodišnji aranžman poklanjamo vam “pass” za jedan od najljepših Wellness i Spa centara u regiji. Na raspolaganju vam je i najsavremeniji fitness centar prepoznat od vrhunskih stručnjaka iz tog domena.


Ako ste na planini, 1. januara možete da se popnete na najviši vrh, uživate u divnom pogledu i zamislite novogodišnje želje.


5. Ako ste na planini, magija je bliže


Bez obzira na godine, u Djeda Mraza i njegovo crveno odijelo se mora vjerovati. Poznato je da on svoje poklončiće , nosi u saonicama iznad planinskih vrhova. Dakle oni koji su u najluđoj noći na nekoj visokoj sniježnoj planini poklone dobijaju prvi.


Budite bliži magiji i obavezno ostavite kolačiće ispod jelke. Ho,ho,ho.


Koji razlog vi birate za dolazak u hotel Monti?


PS. Pripremili smo i reprizu Nove godine uz svečanu večeru, a za dobru atmosferu i odlično druženje “kriviti ćemo” Maida Hećimovića. Neka nam 01.01.2023. godine bude najljepša prva ispisana stranica.


nova-godina-monti-2


Radujemo se novogodišnjim praznicima, ali i zimskom odmoru u hotelu Monti.


Za sve dodatne informacije ili rezervacije možete kontaktirati direktno hotel Monti, na broj +387 33 744 700 ili email adresu [email protected]


Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!