video/ popularni pjevač zabavljao publiku

Gile napravio lom u Sarajevu, svi uglas pjevali: 'Osjetim da me Sarajlije vole, a volim i ja njih, draže mi je ovdje nego...'

Showbizz04.12.22, 13:31h

Gile napravio lom u Sarajevu, svi uglas pjevali: 'Osjetim da me Sarajlije vole, a volim i ja njih, draže mi je ovdje nego...'
Maltene, ne postoji grad u kojem nisam gostovao, ali Sarajevo će uvijek biti posebno, ima posebno mjesto u mom srcu

 

 

 

Amar Gile Jašarspahić ponovo je dokazao da je miljenik sarajevske publike. Sinoć je gostovao u u klubu „Heco“ gdje je ispunio sva očekivanja sarajevske publike. A kako već dugo nije zapjevao u Šeheru, napravio je lom, atmosferu kakva se do sada rijetko viđala u Sarajevu. A to da je vrhunski pjevač, preblago je rečeno - piše Express.

 

-I nadao sam se da će biti puno. Osjetim ja da mene Sarajlije vole. A volim i ja njih, to je neka posebna emocija i veza. Maltene, ne postoji grad u kojem nisam gostovao, ali Sarajevo će uvijek biti posebno, ima posebno mjesto u mom srcu. Tu je moja publika, narod koji me voli i, iskreno, uvijek mi je više draže kada sam u Sarajevu, nego u ostalim gradovima – rekao je Gile za „Expressov“ portal, te poslao posebne pozdrave našim čitaocima.

 

 

U videu pogledajte kakvu je to Gile atmosferu napravio u Sarajevu, uz Merlinovu pjesmu “Kremen”, Bešlićevu “Hej zoro”…

 

 

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još