U naselju Starčevica

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo mladića u Banjoj Luci

Hronika03.12.22, 12:22h

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo mladića u Banjoj Luci
Izvori ističu da su od sinoć, nakon što im je prijavljen stravični zločin, brojne policijske ekipe doslovno pretraživale svaki pedalj terena nedaleko od mjesta ubistva, a istovremeno su njihove kolege radile na terenu

 

 

Policija je uhapsila Dalibora M., mladića osumnjičenog da je sinoć u Banjaluci nožem ubio Arieala Bogdanovića (28).

 

Potvrdili su to izvori “Nezavisnih novina”, koji nisu željeli da otkriju identitet osumnjičenog.

 

U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim. Izvor “Nezavisnih novina” otkriva da je osumnjičeni ekspresno uhapšen u kući u banjalučkom naselju Starčevica. 

 

Izvori ističu da su od sinoć, nakon što im je prijavljen stravični zločin, brojne policijske ekipe doslovno pretraživale svaki pedalj terena nedaleko od mjesta ubistva, a istovremeno su njihove kolege radile na terenu.

 

“Uložen je maksimalan napor. Traženi su dokazi, svjedoci, pregledani su video - snimci sa kamera. Na više lokacija patrole su provjeravale svakog prolaznika, zaustavljana su i vozila, a sve to u potrazi za osumnjičenim”, kažu sagovornici “Nezavisnih novina”.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!