isplivala prepiska

'Nije kriminal, ali kako da ti vjerujem?' Halid Muslimović ljubavnici kojoj je dužan nudio milionski biznis

Showbizz30.11.22, 13:46h

'Nije kriminal, ali kako da ti vjerujem?' Halid Muslimović ljubavnici kojoj je dužan nudio milionski biznis
„Svaku poruku koju šalje sam predala advokatu i svaka će biti vještačena i predata policiji i tužilaštvu. Ove poruke poklanjam njegovoj ženi da se uvjeri ko koga juri i traži sve vrijeme“, rekla je Sonja za „Kurir“

 

 

 

Nedavno je Okružni sud u Prijedoru odbio je žalbu Halida Muslimovića i potvrdio prvostepenu presudu da je dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati dug u iznosu od 67.000 evra.


Njih dvoje su bili u vezi, a tokom tog perioda ona mu je navodno slala velike svote novca.

 

Kako je naveo „Telegraf“ u presudi koja je donijeta 5. novembra ove godine, Muslimović je dužan da isplati 130.887 konvertibilnih maraka, odnosno nešto više od 67.000 evra Sonji Bašić.

 

Ipak, pjevač čak ni ne priznaje vezu sa njom.

 

„Je l' ste vi bili u krevetu sa njom pa ste vidjeli mene? Ona tvrdi, ona ima svoj film“, rekao je Muslimović novinarima.

 

Onda se osvrnuo i na odluku suda.

 

„Priča oko suda još uvijek traje, e sad, šta to znači da me je dobila? Izgubio ili dobio sud, idemo dalje, ko ne zna da poleti, taj je mrtav konj! Šta je 67.000 evra, šta je to?! Šta je problem, ja sam u ratu izgubio 10.000.000, izgubio sam silne novce u banci, za vreme korone nismo radili ni ja ni porodica… Nikome nismo kukali niti tražili, šta je problem“, kazao je Muslimović u jednom dahu.

 

Sonja je objavila i dio njihove prepiske, kako bi dokazala svoju verziju priče. Naime, pjevač joj je ponudio profitabilan biznis.

 

„Ja sam tebe htio juče da zovem, ali opet s***š, a i otišla si. Imam biznis mnogo dobar, od miliona. Imam dobar prijedlog za biznis, nije kriminal. Ali kako da ti vjerujem?“, piše u jednoj poruci.

 

„Nemoj ti meni vjerovati. Imaš ženu svoju“, odgovorila mu je ona.

 

Halid joj je potom poslao sliku čašice iz hotela i napisao joj da će ga zauvijek voljeti.

 

„Ja ću ti pjevati. Stalno ćeš me voljeti. Vidi kako mi je lijepa košulja. Meni treba odmor i romantika. Prvo par dana Beograd, pa Istanbul i dalje…“, neke su od njegovih poruka.

 

Između ostalih poruka, našle su se i Sonjine slike iz 2017. godine, koje Halid i dalje čuva, a koje su nastale tokom ljeta za Tursku.

 

Sonja je odlučila da prepisku proslijedi svom advokatu.

 

„Svaku poruku koju šalje sam predala advokatu i svaka će biti vještačena i predata policiji i tužilaštvu. Ove poruke poklanjam njegovoj ženi da se uvjeri ko koga juri i traži sve vrijeme“, rekla je Sonja za „Kurir“.

 

Podsjetimo, Halid je prethodno optužio Sonju da ima kriminalnu prošlost, pa je dostavila uvjerenje od suda i policije Australije koje je ovjereno kod notara, da nema krivični dosije, piše „Kurir“.

 

Njihovu prepisku pogledajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još