mnoge će ovo obradovati

Koristite li WhatsApp? Aplikacija uvodi novost koju će svi masovno koristiti

Tehno30.11.22, 09:37h

Koristite li WhatsApp? Aplikacija uvodi novost koju će svi masovno koristiti
Zahvaljujući funkciji Message Yourself to bi uskoro trebalo biti moguće

 

 


Aplikacija WhatsApp neprestano proširuje svoje značajke za razmjenu izravnih poruka, poziva i ostalih mogućnosti. Najnovija značajka bi mogla razveseliti mnoge korisnike i zvat će se Message Yourself.


Naime, korisnici će na WhatsAppu moći sami sebi slati poruke. Nova značajka će biti praktična jer će korisnici na taj način sami sebi moći poslati razne bilješke, popise za kupnju, podsjetnice, termine za sastanke… Zahvaljujući funkciji Message Yourself to bi uskoro trebalo biti moguće.

 

Za one koji se pitaju – i prije je bilo moguće slati si poruke na WhatsAppu. Međutim, korisnici su ovdje morali koristiti zasebnu vezu wa.me. To bi u budućnosti trebalo biti suvišno, kako je između ostalog najavio Tech Crunch.

 

Ubuduće će korisnici WhatsAppa vidjeti svoj kontakt na vrhu popisa kontakata aplikacije kada započnu novi chat. WhatsApp s novom funkcijom hvata korak s konkurencijom jer je uz Slack, Signal & Co već dugo moguće razgovarati sam sa sobom. Message Yourself bit će uveden za sve korisnike Androida i iPhonea u nadolazećim tjednima, prenosi Fenix magazin.

 

(N1, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!