BRITKA VODITELJICA UVIJEK DIŽE PRAŠINU

Jovana Jeremić održala lekciju (svim) muškarcima: 'Reći ću vam zašto cijenim islam, musliman zna šta ide ženi...'

Showbizz28.11.22, 18:49h

Jovana Jeremić održala lekciju (svim) muškarcima: 'Reći ću vam zašto cijenim islam, musliman zna šta ide ženi...'
Ne sumnjamo da je oborila sve rekorde gledanosti, a posebno je bila zanimljiva jedna scena. Naime, Jovana je analizirala muškarce koji se čitav život vuku ispod ženske suknje

 


Sinoć je emitovana prva emisija voditeljice i bivše rijaliti učesnice Dalile Dragojević.


Njena prva gošća je bila voditeljica jutarnjeg programa na Pink TV Jovana Jeremić, koja je poznata po britkom jeziku i izuzetno oštrim stavovima o muškarcima i njihovim ostvarenjima.


Ne sumnjamo da je oborila sve rekorde gledanosti, a posebno je bila zanimljiva jedna scena.


Naime, Jovana je analizirala muškarce koji se čitav život vuku ispod ženske suknje.


- Muškarac bez novca nije muškarac. Muškarac koji nema te pare, hitno ih mora nabaviti. Ja cijenim islam i sada ću vam reći zašto. Moj prijatelj musliman mi je rekao da muškarac musliman itekako vaspitan i zna se šta ide ženi. Pričao mi je da ženi ide 50.000 eura prilikom udaje. To postoji u vjeri. Stvar je u tome da žena bude obezbijeđena i to sam mislila izjavom “roleks, sat i automobil”. Problem je što su današnji muškarci slabi muškarci. Osuđuju jake žene, pričaju loše o njima. Sram vas bilo - rekla je Jovana.

 

(Express/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 56

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još