VIDEO/ arijana memić u centralnom dnevniku

Ifet nam je govorio da ne ide na dobro! Javili su nam noć prije da će biti oslobađajuća presuda, podnijeli bismo sve, ali boli licemjerje!

Hronika26.11.22, 20:44h

Ifet nam je govorio da ne ide na dobro! Javili su nam noć prije da će biti oslobađajuća presuda, podnijeli bismo sve, ali boli licemjerje!
Perićevo licemjerno obraćanje nama nismo dozvolili! Sa takvima se postupa tako što im kažete šta imate i okrenete im leđa - kazala je Memić

 

 

 

Arijana Memić gostovala je u Centralnom dnevniku na Face TV i otvoreno govorila o detaljima sa iznošenja oslobađajuće presude u predmetu 'Dženan Memić'.

 

Što je sve rekla, doznajte u nastavku.

 

Bilo je jako teško slušati presudu! Išlo se na to da se ponizimo, a to nismo mogli da dozvolimo! Perićevo licemjerno obraćanje nama nismo dozvolili! Sa takvima se postupa tako što im kažete šta imate i okrenete im leđa! U tom trenutku sam pomislila da je kraj i da nema dalje, što nisam za ovih sedam godina! Moramo nastaviti dalje, ali još jače!

 

Bili smo sa Aminom kada je primila vijest da se neće pokretati istraga! Rekla sam joj da ne smije odustati, da nije sama i da ćemo se zajedno boriti! I onda mi u četvrtak dobijemo od Perića poruku da budemo uporni, da ne odustajemo! To je katastrofa kakvu su poruku poslali!

 

Kako to da je jedan sudija na svim kompleksnim slučajevima?! Šta da očekujemo od presude u predmetu “Respiratori”?! Bit će oslobađajuća presuda! Šta da očekujemo od Sky aplikacije?! Od toga neće biti ništa! Perića smo poštovali! Ifet nas je upozoravao da ne ide na dobro! Svi su znali da će biti oslobađajuća presuda! Obezbijedili su live prijenos, što se nikada nije desilo! Uoči presude, jedan portal je objavio tekst sličan navodima koje je Perić pročitao! Javili su nam noć prije da će biti oslobađajuća presuda! Podnijeli bismo oslobađajuću presudu, ali boli licemjerno objašnjenje!

 

Tužilaštvo je podiglo optužnicu na osnovu dokaza! Optužnica se ne može potvrditi bez dokaza! Nije bilo mogućnosti da se oni oslobode po svim tačkama optužnice! Ovo je politička presuda! Rođena sam kada je ova država nastajala! Korupcija je ušla u sve pore ovog društva; to je jedna hobotnica! Oni štite jedni druge! Presuda je poruka tužiocima da ne diraju Dalidu Burzić i ostale! - kazala je Arijana.

 

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 385

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još