PORUKA STIGLA PREKO TWITTERA

Hladan tuš za Ćamila Durakovića iz Republike Srpske: Najavljivao pozitivne stvari s Dodikom, džaba se nadao

Front26.11.22, 13:05h

Hladan tuš za Ćamila Durakovića iz Republike Srpske: Najavljivao pozitivne stvari s Dodikom, džaba se nadao
Duraković je i sinoć, na svečanoj akademiji u Banjaluci posvećenoj Danu državnosti BiH, rekao da je tu kao potpredsjednik entiteta Republika Srpska, iako se u ovom bh. entitetu 25. novembar ne obilježava na institucionalnom nivou. Međutim...

 

 

 

Ćamil Duraković, novi potpredsjednik Republike Srpske, u više navrata je zadnjih dana pohvalno govorio o saradnji sa Miloradom Dodikom te velikim očekivanjima u tom pogledu.  


Ističući da je vrijeme za nove poteze i "pružanje ruke", Duraković je govorio da se "pozitivna atmosfera" osjeti i sa druge strane, misleći na Dodika i njegove stavove.


U tom duhu Duraković je i sinoć, na svečanoj akademiji u Banjaluci posvećenoj Danu državnosti BiH, rekao da je tu kao potpredsjednik entiteta Republika Srpska, iako se u ovom bh. entitetu 25. novembar ne obilježava na institucionalnom nivou.


Već danas iz RS-a stigao je hladan tuš, a poruku mu je putem svog Twitter profila poslao sam Dodik.


- Republika Srpska slobodna država za sve građane i za sve ljude dobre volje. Ali Ćamil Duraković na jučerašnjoj priredbi nije predstavljao Republiku Srpsku. To može samo ako mu predsjednik Republike da saglasnost. Pošto te saglasnosti nije bilo, Duraković je na toj priredbi mogao da bude samo u svoje ime – jasno i kratko je naveo Dodik.


Toliko o "pružanju ruke" i "pozitivnoj atmosferi" iz ovog bh. entiteta, bar što se Dodika tiče.

 

 

PROČITAJTE JOŠ:
Moj, Ćamile, moj! Zar je moguće da je bošnjačka kolektivna svijest toliko pojeftinila, da se ovako ponižavamo?!

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 107

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još