USAGLAŠEN SADRŽAJ DOKUMENTA

Potpisivanje Sporazuma ipak 29. novembra u Sarajevu: Čović održao sastanak sa predstavnicima NiP-a i SDP-a

Front23.11.22, 18:03h

Potpisivanje Sporazuma ipak 29. novembra u Sarajevu: Čović održao sastanak sa predstavnicima NiP-a i SDP-a
Okupljeni dužnosnici razgovarali su o formiranju vlasti nakon održavanja Općih izbora u listopadu 2022. godine i usuglasili sadržaj dokumenta naziva: "Smjernice, načela i ciljevi djelovanja u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti za razdoblje 2022. - 2026."

 

 

 

 

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Dragan Čović u srijedu je u Mostaru održao radni sastanak s predsjednikom NiP-a Elmedinom Konakovićem i predsjednikom SDP-a BiH Nerminom Nikšićem.


Okupljeni dužnosnici razgovarali su o formiranju vlasti nakon održavanja Općih izbora u listopadu 2022. godine i usuglasili sadržaj dokumenta naziva: "Smjernice, načela i ciljevi djelovanja u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti za razdoblje 2022. - 2026.", priopćeno je iz HDZ-a BiH.


Potpisivanje istoga zakazano je za utorak, 29. studenoga, u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine s početkom u 11 sati, dodaje se u priopćenju.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još