gestom oduševila fanove

Maja Berović odbila bakšiš od 200 eura! Pjevačica otkrila zašto nije uzela novac... Mnoge njene kolege ne bi to uradile

Showbizz19.11.22, 11:47h

Maja Berović odbila bakšiš od 200 eura! Pjevačica otkrila zašto nije uzela novac... Mnoge njene kolege ne bi to uradile
Svako bira svoj put. Otpočetka sam se bavila isključivo muzikom i tako će biti do kraja moje karijere, ali ako me neko na neki način potkači, bolje da ne znate kakva sam kada se iznerviram - poručila je samouvjereno

 

 


Pjevačica Maja Berović prokomentarisala je situaciju na nastupu i priznala zbog čega odbija da uzima novac od svojih fanova.


Nedavno je na nastupu od jednog fana odbila da uzme 200 eura bakšiša, čime je oduševila javnost, a snimak je masovno bio dijeljen na društvenim mrežama.


Ovim povodom se oglasila pjevačica i otkrila zbog čega je postupila onako kako mnoge njene kolege ne bi.


- Jedan od mojih fanova mi je prišao i dao buket cvijeća i 200 eura. Nisam neko ko na nastupima uzima bakšiš, mislim da je sasvim dovoljno to što su platili ulaz na nastup. Sve preko toga je bespotrebno - poručila je Maja, koja je tada rekla, kako se vidi na snimku: "Pare ne volimo, samo cvijeće".


Vratila se na scenu brzo nakon porođaja, a kako kaže, planira do kraja života da se bavi pjevanjem i ne interesuje je da bude neko ko grabi pet minuta slave medijskim ratovima.


- Svako bira svoj put. Otpočetka sam se bavila isključivo muzikom i tako će biti do kraja moje karijere, ali ako me neko na neki način potkači, bolje da ne znate kakva sam kada se iznerviram - poručila je samouvjereno i otkrila da je sama sebi najveći kritičar, kao i da joj se momci ne udvaraju.


- Ne udvaraju mi se momci. Ili mi se možda udvaraju, ali da ja ni ne skontam to. Dugo smo mi zajedno da bi muž bio ljubomoran. Što se mene tiče, ljubomorna sam kada imam povoda da budem - priznala je Maja Berović.


(Kurir/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!